Baskan Zeyrek Milli Cimnastikçileri Agirladi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Manisa Büyüksehir Belediyespor bünyesinde aerobik cimnastik bransinda hem Manisa’yi hem de Türkiye’yi basariyla temsil eden milli sporcular ile bir araya geldi. Baskan Zeyrek, “Bu ilk olabilir ama bundan sonra sürekli sizin yaninizda olan bir Büyüksehir Belediye Baskani olacak. Artik Manisa Büyüksehir Belediyesi amatör branstaki tüm sporcularimizin, Manisa’da yasayan tüm evlatlarimizin yuvasi olacak” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü, 16 bransta lisansli ve lisansiz sporculara destek veriyor. Amatör branslardaki sporculara sagladigi imkanlarla Dünya ve Avrupa Sampiyonluklari yasayan isimleri yetistiren Manisa BBSK’nin büyük basarilara imza attigi branslarin basinda da aerobik cimnastik geliyor. Ayse Begüm Onbasi gibi Dünya Sampiyonluklari yasayan bir sporcu yetistiren yesil-beyazli takimin altyapidan gelen genç sporcularini Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde ziyaret etti. Ziyarette, Kulüp Baskani Emre Hasgör, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Turbil, antrenörler ve sporcu aileleri de yer aldi.

Baskan Zeyrek: “Birlikteligimizin devamli olacaginin sözünü veriyorum”

Sporcu velilerinden Nihal Atar, Türkiye ve Dünya Sampiyonlarinin birçogunun Manisa Büyüksehir Belediyespor çatisi altinda yetistigini ifade ederek, kendilerini ilk kez bir Büyüksehir Belediye Baskaninin ziyaret ettigini vurguladi. Baskan Zeyrek de, “Bu ilk olabilir ama bundan sonra sürekli sizin yaninizda olan bir Büyüksehir Belediye Baskani olacak. Artik Manisa Büyüksehir Belediyesi amatör branslardaki tüm sporcularimizin, Manisa’da yasayan tüm evlatlarimizin yuvasi olacak. Belki beni bir öglen yemegine, bir kahve içmeye davet edersiniz. Umarim bu yarismadan sonra olur. Burada, masanin üzerinde madalyalar, kupalar görürüz. Bunun sonunda bir madalya kupa da olmayabilir. Önemli olan orada yarismak. Manisa’yi orada temsil etmek her seyden daha önemli. Sizden sonraki sporculari da bu spora özendirmek ve onlari tesvik etmek inanin ki madalyadan daha önemli. Ama ben inaniyorum ki bir sonraki görüsmemizde burada kupalar, madalyalar olacaktir. Tekrardan basarilar diliyorum, birlikteligimizin devamli olacaginin sözünü veriyorum” dedi.



“Elimizden gelen her seyi yapacagiz”

Aerobik Cimnastik bransi Sube Sorumlusu Erkan Turbil de, yaptigi açiklamada, “Sporcularimiz, 28 Agustos-1 Eylül tarihleri arasinda Bulgaristan’da yapilacak olan sampiyonada bizi basariyla temsil edecekler. Zaten hepsi milli takimin ögrencileri, hepsi basarili çocuklar. Daha da basarili olmalari için biz Manisa Belediyespor olarak, elimizden gelen her seyi yapacagiz ve onlarin basarilarina basari katacagiz” ifadelerini kullandi.

“Italya’da Dünya Sampiyonasi’nda Istiklal Marsi için mücadele edecegiz”

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü ve milli takimlar antrenörlerinden Mehmet Ali Ekin, “Kulüp çatisi altinda 30’a yakin milli sporcumuz var. Önümüzde bir Bulgaristan’da yapilacak turnuva yarismasi var. Milli takimlar antrenörü olarak ekibimizi en iyi sekilde bu yarismaya hazirliyoruz. 35 ülkenin katilacagi çok büyük bir turnuvaya gidiyoruz. Hemen ardindan Italya’da Dünya Sampiyonasi var. Dünya Sampiyonasina da Büyüksehir Belediyespor Kulübü’nün hem tekler, hem de 3’lü trio gruplarinda hem de 5’li gruplarinda milli takima seçilen sporcularimiz olacak. Onlarla da Italya’da Dünya Sampiyonasi’nda Istiklal Marsi için mücadele edecegiz. Bizlerden destegini esirgemeyen, Büyüksehir Belediye Baskanimiza, Kulüp Baskanimiza, yöneticilerimize, diger kurum müdürlerimize herkese ayri ayri tesekkür ederim” dedi.



“Sporcularimizin Büyüksehir Belediyesinin destekleriyle daha iyi yerlere geleceklerine inaniyorum”

Akhisar’dan her gün Manisa merkeze antrenman yapmak için geldiklerini ifade eden sporcu velilerinden Merih Güzel, “Akhisar’dan gelip gidiyoruz. Akhisar’dan buraya gelip gitmek biraz mesakkatli. Bu spora gönül verdikten sonra, bu sporun içerisinde olduktan sonra o zorluklari asmaya çalisiyoruz. Buradaki bütün antrenörlerimize, bütün velilerimize, bütün sporcularimiza tesekkür ediyorum. Çünkü, küçük yas gruplarindan büyük yas gruplarina kadar hepsi öyle güzel çalisiyor, öyle güzel yetistiriyorlar, öyle güzel yerlere geliyorlar ki bu basarilarinin devamini Büyüksehir Belediyesinin destekleriyle daha iyi yerlere geleceklerine inaniyorum” dedi.



“Her zaman arkamizda duran Büyüksehir Belediyemize çok tesekkür ediyoruz”

Sporcu velilerinden Selin Özermis ise, “Ben de Selin Özermis’in annesiyim. Kizim, aerobik cimnastikle 4 yasindan beri ilgileniyor. Su anda 16 yasinda. Dünya 1’inciligi, Dünya 3’üncülükleri bulunuyor. 12- 14/ 15-17 yas gruplarinda bir sürü Türkiye Sampiyonluklari var. Her zaman arkamizda duran Büyüksehir Belediyemize çok tesekkür ediyoruz. Biz buraya baska bir ilden geldik. Kocaeli ilinden geldik. Orada görmedigimiz destegi burada görüyoruz ve devamini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA