Zeynep Yesilova Manisa BBSK'da

Manisa Büyüksehir Belediyespor voleybol takimi, yeni sezon planlamasi kapsaminda tecrübeli bir oyuncuyu daha kadrosuna katti. Geçtigimiz sezon Beykoz Belediyespor formasiyla sampiyonluk sevinci yasayan orta oyuncu Zeynep Yesilova, yesil-beyazli kulüple sözlesme imzaladi.

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig’de mücadele edecek olan ve yeni sezon hazirliklari kapsaminda kadrosunu güçlendirmeye devam eden Manisa Büyüksehir Belediyespor voleybol takimi, bünyesine tecrübeli bir oyuncu daha katti. Geçtigimiz sezon Beykoz Belediyespor formasi giyen ve takimiyla sampiyonluk sevinci yasayan orta oyuncu Zeynep Yesilova, Manisa Büyüksehir Belediyespor ile sözlesme imzaladi. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Subesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nabi Basbay da yer aldi.

“Manisa, voleybola önem veriyor”

Kendisini yesil-beyazli renklere baglayan imzayi atan Zeynep Yesilova, imza töreninin ardindan yaptigi açiklamada, “Geçtigimiz sezon Beykoz Belediyespor’da sampiyonluk yasadim. Bu sezon da insallah Manisa’da güzel bir sampiyonlukla sezonu bitirecegiz. Gayet samimi bir hava var Manisa’da. Bekledigim gibi aslinda. Daha önceden Manisa’nin voleybola verdigi önem ve ilgiyi duymustum. Buraya gelince de bunu görmüs oldum” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Subesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nabi Basbay da, tecrübeli oyuncuya basarilar diledi.

Kaynak: İHA