Vali Çelik Taraftarlarin Çagrisina Kayitsiz Kalmadi

Nigde Belediyespor’un taraftar grubu ile bir araya gelen Nigde Valisi Cahit Çelik, sporda siddete dikkati çekti.

Nigde Belediyespor’un taraftar grubu, Nigde Valisi Cahit Çelik’e hem sosyal medya hesaplarindan hem de basin üzerinden çagrida bulunarak Nigde futbolu adina destek istemis, Vali Çelik de çagriya kayitsiz kalmayarak taraftar grubunu ziyaret edecegini belirtmisti.

Takima destek beklentilerini açiklayan taraftar grubunu ziyaret eden Vali Çelik’e, Nigde Belediyespor Taraftar Kulübü Baskani Adem Karadeveli ve tribün lideri Cebrail Öztekin tarafindan forma ve atki hediye edildi.

Gençliginde futbol oynadigini belirten Nigde Valisi Cahit Çelik, taraftar grubuna siddetten uzak durmalari konusunda çagrida bulundu. Vali Çelik, “Türkiye’de ne yazik ki futbol, siddetle bütünlesti. Haliyle futboldan uzaklastim. Ilin valisi ve kardesiniz olarak futbolda siddet olmasina karsiyim. Taraftarin karistigi bir siddet olayi duymak istemiyorum. Hiçbir karsilasma insan hayatindan önemli degil. Spor zevk almak için yapilir, önemli olan hos vakit geçirmek ve her karsilasmanin kazanilacagi gibi bir durum yok. Önemli olan centilmence mücadele etmek. Yenilirsiniz, yenersiniz önemli olan sporda dostluk” dedi.

Taraftar grubundan siddetten uzak durmalari konusunda söz alan Vali Çelik, her zaman Nigde Belediyespor’un ve taraftarinin destekçisi olacaklarini da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA