Tekvandoda Izmir'in Sampiyonu Bayrakli Belediyesi

Katildiklari turnuvalarda elde ettikleri derecelerle Bayrakli’nin gururu olmaya devam eden Bayrakli Belediyesi sporculari, tekvando bransinda Izmir sampiyonu oldu. 47 kulübün yaristigi Il Sampiyonasi’nda Bayraklili tekvandocular, 11 madalya ile en çok derece kazanan takim oldu. Baskan Irfan Önal, “Sporcularimiz bizi gururlandirmaya devam ediyor. Azimleri ve basarilari için tüm sporcularimizi kutluyorum” dedi.



11 madalya

Menemen Spor Salonu’nda düzenlenen Izmir Taekwondo Il Sampiyonasi’nda Bayrakli Belediyesi Spor Kulübü sporculari elde ettikleri 11 dereceyle sampiyonanin yildizi oldu. Izmir’In en yetenekli genç tekvandocularinin bir araya geldigi turnuvaya 47 kulüpten, 373 sporcu katildi.

Bayrakli Belediyesi sporcularindan Yasin Örnek, Ege Kovanlik, Feyzasu Sarikaya, Nil Yazici, Ecemsu Aydin birinci olurken, Buglem Selçuk, Ayse Irem Kurt, Y.Bertan Turul ikincilik madalyalarinin sahibi oldu. Elif Naz Çoban, Basak Kara, Hamza Öztep ise aldiklari üçüncülük dereceleriyle kulübün basarilarini büyüttü. Bayrakli Belediyesi, genel klasmanda kazandigi toplam 11 madalya ile en çok derece alan takim olarak sampiyonayi tamamladi.

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal “Tüm sporcularimizi tebrik ediyorum. Gençlerimiz, onlara verilen desteklerin karsiliginda elde ettikleri derecelerle hepimizin gurur kaynagi oluyor. Bayrakli’da spora ve sporcuya imkanlarimiz dahilinde desteklerimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA