Sunar'in 50'Nci Yilina Özel Armagan

Sunar Yatirim’in takimi Kurum ve Kuruluslar Masa Tenisi Türkiye sampiyonu oldu. Sunar Yatirim Seref Baskani Hüseyin Nuri Çomu’nun destekleriyle 20 yil önce kurulan masa tenisi takimi, sampiyonlugunu Sunar Yatirim’in 50’nci yilina armagan etti.

Türkiye’nin dört bir yanindan 78 takimin katildigi Kayseri’de gerçeklestirilen müsabakalarda sampiyonlugu kazanan takim Sunar Yatirim ekibi oldu. Sunar Yatirim Masa Tenisi Takimi oyunculari Kayseri’de kazandiklari kupayi Sunar Yatirim Seref Baskani Hüseyin Nuri Çomu’ya takdim etti. Ekibin basarilarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Nuri Çomu, “Zorlu maçlarinin ardindan sagladiklari galibiyetlerle bize büyük moral saglayan masa tenisi takimimiza çok tesekkür ediyorum. Sunar’in 50’nci yilinda bize büyük bir hediye getirdiler. Takim olmanin, bir sehri ve bir kurulusu temsil etmenin büyük bir sorumluluk oldugunu bilen evlatlarimla çok gurur duyuyorum. Daha büyük basarilar elde edeceginizden eminim, hep yaninizdayim” dedi.

Masa tenisinin sampiyon sporcularina plaket veren Sunar Yatirim Yönetim Kurulu Baskani ve CEO’su Mustafa Nuri Çomu da, “Turnuva boyunca gösterdikleri azim, disiplin ve takim ruhuyla göz dolduran oyuncularimizi gönülden kutluyorum. 1300’ü askin çalisanimiz, bayragimizin dalgalandigi 113 ülkedeki bayilerimiz, tedarikçilerimiz, müsterilerimiz ve milyonlarca tüketicimiz adina takimimizin kazandigi kupayi teslim aliyorum. Önümüzdeki sezon milli sporcumuz olimpiyatlarda yarismak için hazirliklarini sürdürüyor. Bu sampiyonluklarin bir anlami da gelecek nesiller için de simdiden büyük hedefler belirliyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edecegiz. Sagliga birçok faydasi bulunan masa tenisine gençlerin yönelmesini destekliyoruz. Bu sampiyonlukla birlikte Sunar Yatirim Masa Tenisi Takimimiz, gelecekteki turnuvalar için de bizlere büyük hedefler belirledi. Sunar Yatirim Masa Tenisi Takimimizla birlikte hem sehrimiz hem de sirketimiz için büyük bir gurur kaynagi olarak gördügümüz kupamizi Adana Valimiz sayin Yavuz Selim Kösger’e takdim ettik. Sayin Valimizin destekleri ve nazik kabulleri için sükranlarimizi sunuyorum. Takimimiza gayretlerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA