Sibel Altinkaya, Yildizlar Yatirim Holding Destegiyle Paris 2024 Olimpiyatlari'nda

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluslarindan biri olan Yildizlar Yatirim Holding, Türk sporuna ve sporcusuna verdigi desteklere devam ediyor. 2021 yilindan bu yana masa tenisi milli sporcusu Sibel Altinkaya’nin sponsoru olan holding, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda da sporcunun yaninda oldugunu duyurdu.



Türkiye’nin en büyük sanayi sirketlerinden biri olan Yildizlar Yatirim Holding, Türk sporunun gelisimine katki saglama hedefiyle çalismalarina devam ediyor. Bu dogrultuda sirket, masa tenisi bransinin desteklenmesi ve bu alanda farkindalik olusturulmasi için 2021 yilindan bu yana milli masa tenisi sporcumuz Sibel Altinkaya’ya sponsorlugunu sürdürüyor.

Türk sporunu desteklemekten gurur ve mutluluk duyduklarini ifade eden Yildizlar Yatirim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakki Yildiz, "Milli masa tenisi sporcumuz olan Sibel Altinkaya’ya olan destegimiz bizim için çok degerli ve anlamli. Holding olarak umut vadeden, gelecegi parlak basarili genç sporcularimiza sadece gönülden degil sponsor olarak da destek olmak istedik. Bu tarz birliktelikleri Türk sporunun ve özellikle masa tenisi gibi nispeten daha az destek gören bir bransin ilerlemesi adina çok önemli görüyorum. Bu konuda bir farkindalik kazandirabilmeyi umut ediyoruz. Yakin zamanda WTT Star Contender Lübliyana 2024’te aldigi galibiyetler ve topladigi puanlar sonucunda Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’na katilma basarisi gösteren milli masa tenisçimiz Sibel Altinkaya’yi yürekten tebrik ediyorum. Milli sporcumuz gösterdigi basarili performansinin yani sira azmiyle de hepimizin gurur kaynagi oldu. Ülkemizin bayragini uluslararasi arenada dalgalandiran sporcumuzun yetismesinde emegi geçenlere tesekkür ediyor, kendisine olimpiyatlarda basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA