Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari Eurosport 4K Kanaliyla TV+'Ta

Eurosport, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’ni yeni bir kanalla TV+’a getiriyor. TV+’ta yer alacak Eurosport 4K Olimpiyat kanali, Olimpiyatlarin açilis seremonisinin gerçeklesecegi 26 Temmuz Cuma günü yayina girecek.

Eurosport, 26 Temmuz’da baslayip 11 Agustos’ta sona erecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’ni izlemek isteyenler için yepyeni Eurosport 4K Olimpiyat kanalini, dijital içerik platformu TV+ izleyicilerine sunacak. Kanal, Açilis ve Kapanis Seremonileri de dahil olmak üzere en ikonik spor dallarinda 200 saatten fazla canli müsabakaya ev sahipligi yapacak.

Yapilan açiklamaya göre, olimpiyatlarin açilis seremonisinin gerçeklesecegi 26 Temmuz günü yayina girecek olan Eurosport 4K Olimpiyat kanali; voleybol, atletizm, yüzme, judo, artistik cimnastik ve birçok farkli branstaki müsabakalarin heyecanini TV+ Premium kullanicilariyla bulusturacak. Günün 24 saati yayin yapacak olan Eurosport 4K, Olimpiyat kanali müsabakalarin olmadigi saatlerde ise tekrar yayinlariyla izleyicilere Olimpiyat ruhunu yasatmaya devam edecek. Olimpiyat Oyunlari’ni 4K kalitesiyle, kesintisiz izlemek isteyen platform kullanicilari, Eurosport 4K Olimpiyat kanalina Türkiye’den 20 numarali kanaldan, KKTC’den ise 19 numarali kanaldan ulasabilecek.

Kaynak: İHA