Olimpiyat Oyunlari, Tivibu'da Olimpiyat Raporu Programinda Degerlendirilecek

Televizyon platformu Tivibu, Olimpiyat Oyunlari baslarken yeni bir programla seyircilerini karsiliyor. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlari boyunca Tivibu Spor ekranlarinda yayinlanacak olan Olimpiyat Raporu ile Türk sporcularin Olimpiyat süreci degerlendirilirken günün öne çikan basliklari ekrana tasinacak.

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu’da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlari heyecani yasaniyor. Tivibu Spor ekranlarinda Olimpiyat Oyunlari boyunca her gün ‘Olimpiyat Raporu’ ile günün degerlendirilmesi yapilirken, millî sporcularimizin durumlari degerlendirilecek. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarina 102 sporcu ile katilan Türkiye Olimpiyat Takimi, 18 dalda mücadele edecek. Takim ve bireysel sporlarda birçok basariya ulasan sporcularla Olimpiyatlara katilan Türkiye’nin, Olimpiyat Oyunlari süresince mücadeleleri her gün saat 23.15’te Gökhan Çetinbas ve Volkan Günak’in yorumlariyla Tivibu Spor ekranlarinda ‘Olimpiyat Raporu’ programinda degerlendirilecek.

Filenin Sultanlari, Mete Gazoz ve daha birçok sampiyon Tivibu’da

Türkiye Olimpiyat Takiminda yer alan 102 sporcunun birçogu Dünya ve Avrupa sampiyonluklarinin yanina Olimpiyat Madalyasi eklemek için Paris Olimpiyat Köyünde yerlerini aldi. Voleybolda Filenin Sultanlari altin madalya hedefiyle sahaya çikarken Türk okçuluk tarihinde ilk kez Olimpiyat, Dünya ve Avrupa sampiyonlugunu elde eden Mete Gazoz, koleksiyonuna bir Olimpiyat Madalyasi daha eklemek istiyor. Boks, masa tenisi, yüzme gibi birçok bransta Dünya sampiyonlarini barindiran Türkiye Olimpiyat Takimi’nin mücadeleleri Tivibu’dan izlenebiliyor. Ayrica Olimpiyat Oyunlari boyunca her gün saat 23.15’te ‘Olimpiyat Raporu’ ile sporseverler Tivibu Spor’da günün degerlendirmesi ve yorumlarini takip edebilecek.

Kaynak: İHA