Musspor Yeni Sezon Hazirliklarina Basladi

Musspor, yeni sezon hazirliklarina basladi. Sari-beyazli takim, ilk antrenmanini Mus Sehir Stadi’nda yapti. Yeni transferler de takimla ilk idmanina çikti.

2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Musspor, hazirliklarina basladi.

Teknik direktör Yavuz Incedal yönetiminde gerçeklestirilen idman, dinamik isinma ve kosu çalismasiyla basladi.

TFF 3. Lig’de adindan sikça söz ettiren Musspor, 2024-2025 sezonu öncesinde 25-31 Temmuz tarihleri arasinda Mus’ta antrenmanlarini sürdürecek ardindan Kartepe’de 2. etap kamp programini gerçeklestirecek.

Yapilan ilk antrenman sonrasi basin mensuplarinin sorularini cevaplayan Teknik direktör Yavuz Incedal, “Musspor taraftarlarinin, Yönetim Kurulunun ve Mus’un ne istedigini biliyorum. Her zaman zirveye oynamak, bu yil güçlü bir gruptayiz ama bizde zirveyi düsünen, zirvede olmak isteyen bir takimiz. Ben burada bir basarinin parçasi olarak anilmak istiyorum. Buraya katki sunmak istiyorum. Bu yörelerde çok antrenörlük yaptim, futbolculuk yaptim. Mus, gerçekten Türkiye’nin sempatiyle bakilan bir yeri, müthis bir taraftar kitlesi var. Böyle bir kente hizmet edecegimden dolayi mutluyum. Güzel bir bütünlesme olursa, taraftariyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle basarili olmamak için hiçbir neden yok. Çalismalarimiz bu yönde olacak. Çok degerli, kiymetli bu kente uyum saglayacak oyuncu transferi yapildi. Yönetim kurulumuz bu konuda gerçekten seçici davranmis. Tabi ki zaman içerisinde birçok eksiklerimiz görülebilir. Bunlari da yönetim kurulumuzla, baskanimizla istisare ederek bu takima katki saglayabilecek oyuncularda katabiliriz. Baskanimiz önümüzün açik oldugunu söyledi.

Mevcut kadroda alinan transferlerin gerçekten bulundugumuz ligde zaten bilinen saygi duyulan isimler. Insallah hep birlikte Mus’u hak ettigi yere getirecegiz” dedi.

Incedal, kamp programi hakkinda ise, “10 gün kendi tesislerimizde çalisacagiz. Sonra 2 günlük izinin ardindan 3. Gün toplanacagiz ve Kocaeli Kartepe’de 12 günlük bir kamp programimiz olacak. Burada daha çok birinci etap dedigimiz bölümde fiziksel gelisimi saglayan, kaynasmayi saglayan bir yapiyi olusturacagiz. Ikinci kampimizda da daha çok taktiksel, oyunsal formalar içerisinde hazirlik maçlari ve takimimizin artik bize hizmet edecek oyunculari belirleme adina olacak. Daha sonra kalan 15 günlük süreçte Mus’ta bulusacagiz. Ben özelikle bugün buraya gelen bizi coskuyla karsilayan Musspor taraftarlarina bir kez daha tesekkür ediyorum. Onlara layik olmak için çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Musspor’un yeni transferi kanat oyuncusu Halil Yilmaz, antrenman sonrasi yaptigi açiklama da ligi en üst sirada bitiemek istediklerini belirterek, “Yeni basladik, kazasiz belasiz hayirli bir kamp dönemi olur. Geçen Sene Musspor’u takip ettik. Biz Batman Petrolspor’da sampiyon olduk, Musspor’da play-off finalinde elendi. Geçen sene olmadi ama bu sene insallah biz basaririz. Güzel bir ekip olduk, kadromuz güzel, hocamiz yeni katildi.

Kamp döneminde aramiza yeni katilan arkadaslarimizda olur. Insallah verimli bir kamp dönemi geçirip sezonu da en üst sirada ligi bitirmek istiyoruz” seklinde konustu.

Musspor’un bir diger yeni transferi forvet oyuncusu Yakup Alkan ise Mussporu hak ettigi ikinci lige tasiyacaklarini belirterek, “Bugün ilk antrenmanimizi yaptik. Allah utandirmasin, sakatliksiz belasiz sonu sampiyonluk olan bir sezon olur insallah. Buradaki birçok futbolcu gibi daha önce sampiyon olan futbolcular var. Hedefe geldik bizimde sampiyonlugumuz var. Insallah bu sezon hep beraber Mussporumuzu hak ettigi yere 2. Lige çikaracagiz” dedi.

Kaynak: İHA