Moryke Fofana, Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, Fildisi Sahilli futbolcu Moryke Fofana’yi kadrosuna katti. Manisa’da olmaktan dolayi heyecanini dile getiren Fofana, "Takimimla çok güzel islere imza atmak istiyorum. Bunun için Manisa’dayim" dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, dis transferde Fildisi Sahilli futbolcu Moryke Fofana ile 1 yillik anlasma sagladi. Manisa Futbol Kulübü ailesine katildigi için mutlulugunu dile getiren yeni transfer Moryke Fofana, "Manisa’da olmaktan dolayi çok mutluyum. Uzun yillardir Türkiye’de forma giyiyorum ve kariyerimde yeni bir sayfa açiyorum. Bunun için çok heyecanliyim. Çok çalisip Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerine ulasmasinda elimden geleni yapmak istiyorum" dedi.



Moryke Fofana kimdir?

Manisa Futbol Kulübü yeni transferi Moryke Fofana, 23 Kasim 1991 yilinda Fildisi Sahili’nde dünyaya geldi. Futbola ülkesinde baslayan Fofana, 2012-2013 sezonunda Norveç takimlarindan Lillestrom takimina transfer oldu. Burada geçirdigi 3 sezonun ardindan Fransa ekibi Lorient takimina imza atan olan tecrübeli futbolcu, 2016-2017 sezonunda Konyaspor’a transfer olarak Türkiye’ye adim atti. Yeni Malatyaspor ve Samsunspor formalari da giyen Fofana, kariyerinde çiktigi 358 resmi maçta 54 gol ve 46 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA