Karsiyaka'ya Dün Transfer Oldu, Bugün Gitti

Karsiyaka, dün kadrosuna kattigi Gencer Cansev’le yesil-kirmizili taraftarlarin istememesi üzerine yollarini ayirdi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezona sampiyonluk parolasiyla hazirlanan Karsiyaka’da sular durulmuyor. Birçok oyuncusu ile yollarini ayiran ve yerine oyuncu transfer etmekte zorlanan yesil-kirmizililarda flas bir gelisme daha yasandi. Dün ögle saatlerinde Karsiyaka’ya transfer oldugu açiklanan Gencer Cansev, geçmiste Göztepe formasi giydigi dönemde yasanan bir olaydan dolayi yesil-kirmizili taraftarlarin yogun tepkisine maruz kaldi. Bunun üzerine 35 yasindaki oyuncu da bu durumu Karsiyakali yöneticilere bildirip, transferinin üzerinden 24 saat geçmeden takimdan ayrilmak istedigini iletti. Iki tarafin karsilikli fikir alisverisi yapmasindan sonra oyuncu ile yollar ayrildi.

Konuyla ilgili kulüpten yapilan açiklamada ise, “Kulübümüz ve profesyonel futbolcu Gençer Cansev arasinda 24.07.2024 tarihinde varilan anlasma, Taraftarimizin hassasiyeti nedeniyle karsilikli olarak iptal edilmistir” ifadelerine yer verildi.



Atatürk Stadyumu’na bayrak dikmisti

Öte yandan 2015-2016 sezonunda Karsiyaka ile Göztepe arasinda oynanan 1. Lig maçinda karsilasmayi Göztepe 2-0 kazanirken, ilk golü atan Gencer Cansev müsabakanin ardindan sahayi sari-kirmizili bayrakla dolasip, bayragi orta sahaya dikmisti.

Kaynak: İHA