Göztepe'de Transferler Devam Edecek

Kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Nazim Sangare, Koray Günter, Ekrem Kiliçarslan ve Novatus Dismas Miroshi ile güçlendiren Göztepe’nin, kisa bir süre içerisinde Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ile Brezilyali golcü Juan Silva’yi da açiklamasi bekleniyor.

Trendyol Süper Lig’e etkili bir giris yapmayi hedefleyen Göztepe, yaz transfer döneminin açilmasiyla birlikte kadrosuna güçlendirme çalismalarina devam ediyor. Sezonun bitimiyle birlikte kiralik olarak takimda forma giyen Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdag ile vedalasan Göztepe, sözlesmesi devam eden Atinç Nukan, Firatcan Üzüm, Tarkan Serbest, Yunus Emre Gedik, Turgay Gemicibasi ve Kenneth Obinna Mamah ile de teknik ekibin karari dogrultusunda yollarini ayirdi. Kadroda olusan bosluklardan sonra takima takviye yapma çalismalarini sürdüren Izmir ekibi, ilk olarak sol beke Djalma Silva, orta sahaya Isaac Solet, sag beke Nazim Sangare, stopere Koray Günter, kaleye Ekrem Kiliçarslan ve yine stoper hattina Novatus Dismas Miroshi takviyesini gerçeklestirdi.

Transferlere devam edecek olan Göztepe’nin Japon orta saha Kuyru Matsuki ile Brezilyali golcü Juan Silva’yi da kisa bir süre içerisinde duyurmasi bekleniyor. Bu oyuncularin da resmiyete kavusmasinin ardindan sari-kirmizili ekibin birkaç transfer daha yapacagi ögrenildi.

Kaynak: İHA