Gökhan Karaaslan Açiklamasi 'En Güzel Zamanda Da Buradaydim, Simdi De Buradayim'

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, mali ve sportif açidan zor günler geçiren siyah-beyazli ekibin her zaman yaninda oldugunu ifade ederek, "Ben kulübün en güzel zamaninda da buradaydim, simdi de buradayim" dedi.

Geçtigimiz sezon TFF 2. Lig’e düstükten sonra futbol subesini yatirimciya devretmeyi planlayan fakat yapilan görüsmeler neticesinde bir sonuç alamayan Altay’da Teknik Direktör Gökhan Karaaslan siyah-beyazli takimin genel durumuyla alakali açiklamalarda bulundu. Takimdaki tüm oyuncularin çok hirsli oldugunu vurgulayan Karaaslan, "Tüm futbolcularimizin hirsi ve ögrenme yetisi üst seviyede. Bu sezon herkes heyecanini, hirsini, istegini ve planladigimiz oyun sistemini sahaya yansitan bir Altay izleyecek. Taraftarimiz da sahada izledigi Altay’dan keyif alacak" dedi.



"Antrenmanin nasil bittigini anlamiyoruz"

Sezon açilisindan bu yana çalismalara ara vermeden devam ettigini söyleyen Gökhan Karaaslan, "Hazirliklarimizin bugün itibariyla 5. günü ve an itibariyle 8. antrenmanimizi tamamladik. A Takimimiz, siki bir antrenman programiyla yeni sezona hazirlanmaya devam ediyor. Ekibim ve futbolcularimin nesesi, heyecani ve istegi bol, böyle bir ekip ile çalismak beni de çok mutlu ediyor. Bu çerçevede takimimizin çalisma performansindan isteginden arzusundan hirsindan son derece memnunum. Çalismalarimizin temposu gün geçtikçe artarak ve üzerine koyarak devam edecektir. Ekibim ile beraber antrenmanin bazen nasil bittigini anlamiyoruz, takimda en sevdigim olayda bu, asla neselerinden, isteklerinden ve hirslarindan vazgeçmiyorlar" diye konustu.



"Ekibime ve oyuncu grubuma güveniyorum"

Hedeflerinden bahseden Karaaslan, "Bir futbol adami olarak bu yil hedefim basarili olmak. Bu yil basarinin anahtari ise ’Sabir, Özveri ve Istikrar’ bu üçünden ödün vermedigimiz sürece basariyi yakalayacagiz. Ekibime ve oyuncu gurubuma çok güveniyorum, sezona sanli tarihimize yakisir sekilde baslayip, basladigimiz gibi de en güzel sekilde bitirecegimize inaniyorum" seklinde konustu.



"Basarili olacagimiza inaniyorum"

Altay’in bulundugu konumu hak etmedigini vurgulayan Gökhan Karaaslan, "Ben kulübün en güzel zamaninda da buradaydim, simdi de buradayim. Burada hedefimiz öncelikle takimimizi layik oldugu yere tasimak. Elimizden gelenin fazlasini yapmaya haziriz. 2. Lig benim geçen sezondan tecrübe edindigim bir lig, grubumuzdaki takimlari taniyorum ve basarili olacagimiza inaniyorum" ifadelerini kullandi.

"Taraftar destegi çok önemli"

Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nun her halini gördügünü söyleyen Karaaslan, "Basariya giden yolda taraftar destegi çok önemli. Kulübün asil sahibi onlar. Geçtigimiz sezon stadyumda asili olan o pankart benim gözümün önünden gitmiyor. ’Bir yolunu buluruz, hep bulduk’ taraftarimiz bize inansin güvensin ve sahada oynayan takima itici güç olsun" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA