Denizli Büyüksehir Yaz Spor Kurslarinda Yeni Dönem Kayitlari Basliyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese spor yaptirmak için düzenledigi yaz dönemi spor kurs kayitlari 29 Temmuz’da basliyor. Yeni dönem kayitlarinda ilk kez futbol, step aerobik ve çocuk yogasi kurslari ile Denizlililer bulusacak.



Denizli Büyüksehir Belediyesinin yil boyu vatandaslara ücretsiz olarak sundugu spor kurslari kapsaminda yaz dönemi spor kurs kayitlarinda ikinci dönemi basliyor. Özellikle çocuklarin ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelisimleri ile sosyallesmelerine katki koymak, ayrica yeteneklerini ortaya çikarmak amaciyla hayata geçirilen yaz dönemi spor kurslarinda atletizm, badminton, bale, basketbol, cimnastik, güres, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, zumba ve zumba kids branslarinin yani sira ilk kez futbol, step aerobik ve çocuk yogasi kurslari da yer alacak.

Basvurular internet sitesinden gerçeklestirilecek

29 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren baslayacak kurs kayitlari Denizli Büyüksehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden "Spor Kurslari Basvuru Formu" doldurularak online yapilacak.

Kaynak: İHA