Baskan Özdogan Açiklamasi 'Iyi Insan Yetistirmek Ana Hedefimiz'

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Hacilar Erciyesspor yönetim kurulunu makaminda kabul etti. Baskan Özdogan, ‘Tüm yas gruplarinda spora baslamak ve basari saglamak, ayni zamanda milli ve manevi degerlere sahip gençlerimizi futbol camiasina kazandirmak’ istediklerini belirtti.

Hacilar Erciyesspor yönetim kurulu üyeleri, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarete, kulüp baskani Yusuf Hakan Özdemir, Futbol Sube Sorumlusu Halit Aysu, yönetim kurulu üyeleri ve antrenör Mehmet Susamis katildi.

Hacilar Erciyesspor yönetimini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Özdogan, "Her zaman spor ve sporcularin yaninda olmaya devam edecegiz," diyerek sunlari ekledi: "Hacilar Erciyessporumuz yeni sezona iddiali bir sekilde hazirlaniyor. Mehmet hocamiza ve yönetimimize hayirli olsun. Hocamiz, altyapidaki basarilariyla taninan ve bilinen bir isim. Amacimiz, tüm yas gruplarinda spora baslamak ve basari saglamak, ayni zamanda milli ve manevi degerlere sahip gençlerimizi futbol camiasina kazandirmak. Yönetimimiz, hocamiz ve kulüp baskanimiz bu konuda ciddi gayret gösteriyorlar. Hacilar Belediyesi olarak dün oldugu gibi bugün de sporun yanindayiz. Ilçemizdeki güzel stat ve atmosfer dolayisiyla futbol bizim için ayri bir önem arz ediyor. Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan takimimiz da sezona hizli bir sekilde hazirlaniyor. Hem Kayseri’mize hem de Türkiye’mize iyi insan yetistirmek ana hedefimiz. Rabbim yönetimimizi muvaffak eylesin. Yerel yönetim olarak her zaman kulübümüzün yanindayiz ve olmaya devam edecegiz. Tüm Hacilar’i ve Kayseri’yi de hem sponsorluk hem de seyircilik noktasinda destek olmaya davet ediyoruz. Insallah takimimiz kazasiz belasiz bir sezon geçirir" dedi.

Hacilar Erciyesspor Futbol Sube Sorumlusu Halit Aysu, "Uzun zamandir Hacilar Erciyesspor’la birlikte hareket ediyoruz. Daha önce tesisleri olmayan bir kulübün simdi tesisleri var, ilgilenen bir yönetim kurulu var. Altyapiya verilen önemle sporcular yetistiriliyor. Üst yapida da Hacilari en iyi sekilde temsil etmek için istek ve arzumuz devam ediyor. Simdiye kadar vermis oldugunuz destek, Hacilar Erciyesspor da karsiligini gördü. Bundan sonra da daha iyilerini görecegiz insallah" dedi.

Antrenör Mehmet Susamis ise, "Altyapida çalismalarimiz full time devam ediyor. Gelecekte daha iyi olacak. Bu topragin evlatlari çikip güzelce oynayacak. Hacilarin içerisindeki bir velimiz, oglunu veya yegenini seyretmek için gelecek. Basladigimiz günden beri sizlerin ve yönetimimizin güzel kalbine layik oyuncular yetistirmeye çalisiyoruz. Belediyemizin destekleri eksik olmaz insallah" dedi.

Kaynak: İHA