Babadag'in Ilk Kadin Futbol Takimi Lige Renk Katacak

Babadagspor U15 Kadin Futbol Takimi kaptani Zehra Yilmaz, yeni bir takim olduklarini, hedeflerinin Babadag’in adini en iyi sekilde temsil etmek istediklerini belirtti.



Bu yil yeni bir olusum içerisine giren Babadagspor’da bir ilk gerçeklestirilecek. Bu yil ilk defa tarihinde, Kadinlar Ligi U15 Liginde mücadele edecek olan Babadagspor’da büyük heyecan yasanirken Babadagspor U15 Kadin Futbol Takimi kaptani Zehra Yilmaz, ligde en iyi sekilde mücadele edeceklerini belirtti.

Tüm oyuncularin Babadag’dan oldugunu ve yeni bir takim olduklarini belirten Kaptan Yilmaz, “Böyle bir takimin kaptani olmaktan büyük onur duyuyorum. Çok yeni bir takimiz. Oyuncularimizin hepsi Babadagli. Buda bize ayri bir heyecan veriyor. Liglerin baslamasina çok az bir zaman kaldi. Tüm takim olarak çok heyecanliyiz. Çünkü liglerde ilk defa mücadele edip tecrübe kazanacagiz“ dedi.



“Llige renk katacagiz “

Babadag’in ilk kadin futbol takiminda yer almaktan tüm takim olarak büyük onur duyduklarini ifade eden Babadagspor Kaptani Zehra Yilmaz, “Biz bu sene yeni kurulan bir takimiz. Liglerin en geç, en yeni takimiyiz. Liglerimizin baslamasina çok kisa bir zaman var. Çikip maçlarda elimizden geldiginin en iyisini ortaya koyacagiz. Yasadigimiz, dogdugumuz ilçenin adini Babadag’in adini en iyi sekilde temsil etmek için elimizden geldiginin en iyisini ortaya koyacagiz“ dedi.



Liglerin baslamasina az bir zaman kala çok heyecanli olduklarini belirten Babadagspor Teknik Direktörü Hüsamettin Kesikbas, “Gurur ve onur, mutluluk aslinda hepsini bir arada yasiyorum. Kendileri küçük ama yürekleri kocaman bir oyuncu toplulugu ile birlikteyim. Bu bana büyük keyif mutluluk veriyor. Aslinda bu kizlar imkânsizi basararak mükemmel bir sey ortaya çikardilar. Hepsi ile ayri ayri gurur duyuyorum. Bu yil lige ilk defa mücadele edecegiz. Kuruldugumuz günden bu yana ögrencilerime söyledigim tek kelime bizim için skor önemli degil. Biz maçalara çikip elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacagiz. Kaptanimiz Zehra Yilmaz’in söyledigi gibi lige renk katacagiz. Liglerde mücadele edecek olan tüm takimlara basarilar dileriz“ dedi.

Kaynak: İHA