Alternatif Turizmin Kapisini Aralayan Gelenbe Mesire Alani, Genç Yetenekleri Agirladi

Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, sampiyon olan U12 turnuvasinda sampiyon olan Belediyespo’un genç yeteneklerini, alternatif turizmin kapisini aralayan Gelenbe Mesire Alani’nda agirladi.



Denizslispor tarafindan düzenlenen “Sehrin çocuklari” turnuvasinda 2023-24 sezonu U12 sampiyonu olan Buharkent Belediyespor’un genç yetenekleri, Belediye Baskani Mehmet Erol ile bir araya geldi. Sporculari karsilayan Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, Belediyespor ekibi ve oyuncularini, doganin keyfini çikarmak isteyen vatandaslara alternatif yayla turizmi seçenegi sunan Gelenbe Mesire Alani’nda agirladi. 19 bin metrekarelik bölge üzerine kurulan mesire alaninda sampiyonlugu kutlayan Baskan Erol, gençleri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Çocuklarin Buharkent’in adini duyurmaya devam ettigini ifade eden Baskan Erol; “Denizlispor tarafindan düzenlenen ‘Sehrin Çocuklari Turnuvasi’ 2023-2024 Sezonu U12 Sampiyonu olan Buharkent Belediyespor ekibini, hocalarini, ailelerini ve kulüp yönetimini Buharkent Belediyesi Gelenbe Mesire Alani’nda agirladik. Buharkent’imizin adini duyurmaya devam eden çocuklarimizi, kulüp baskanimizi, yönetimimizi, hocalarimizi ve velilerimizi kutluyorum. Birlikte nice basarilara imza atacagimiza eminim” dedi.

Kaynak: İHA