Alanyaspor, Serdar Dursun Ile 2 Yillik Sözlesme Imzaladi

Alanyaspor, Fenerbahçe’den ayrilan santrfor Serdar Dursun ile 2 yillik sözlesme imzaladi.

Alanyaspor, kamp yaptigi Topuk Yaylasi’nda yeni transfer Serdar Dursun’a imza töreni düzenledi.

Imza töreninde konusan Baskan Hasan Çavusoglu, transfer çalismalarina devam ettiklerini ve santrafor mevkiindeki eksigi Serdar Dursun ile giderdiklerini belirterek, “Insallah önümüzdeki dönemde baska transferlerimiz de olacak. Serdar Dursun’u anlatmaya gerek yok. Fenerbahçe’de kendini kanitlamis bir futbolcu. Milli Takimimizda da 10 maçta 7 gol atti. Bu hiç kolay degil. Ailemize katilan Serdar Dursun’a cani gönülden inanan birisiyim. Iyi isler basaracagina, takimi sahiplenecegine ve agabeylik yapacagina inaniyorum” dedi.

"Burada olmaktan mutluyum"

Imza attiktan sonra açiklamalarda bulunan Serdar Dursun ise “Öncelikle burada olmaktan mutluyum. Baskanimiz sag olsun, her zaman bana güvendigini ve iyi isler çikaracagima inandigini söyledi.

Hocamiz ve baskanimizla da güzel konusmalarimiz oldu. Ben de bir an önce Corendon Alanyaspor camiasina katilmak istiyordum. Uzun zamandan beri Alanyaspor’u biliyorum ve severek takip ediyordum. Tekrar bu camiada gollerimle çikis yakalamak istiyorum. Insallah gollerimle takima katki saglarim. Sahada her an savasmak ve oynayabildigim kadar oynamak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA