Thomas Manfredini Açiklamasi 'Sonuna Kadar Mücadele Edip, En Iyi Sonucu Almak Istiyoruz'

La Fiorita Teknik Direktörü Thomas Manfredini, Basaksehir’e karsi sonuna kadar mücadele edip, en iyi sonucu almak istediklerini söyledi.

RAMS Basaksehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda yarin sahasinda San Marino temsilcisi La Fiorita ile mücadele edecek. Bu maç öncesinde statta düzenlenen basin toplantisinda San Marino Teknik Direktörü Thomas Manfredini ile kaleci Gianluca Vivan açiklamalarda bulundu.

Manfredini, ilk kez tur atladiklari için çok mutlu ve heyecanli olduklarini belirterek, "Bir önceki turdan daha farkli olacak. Çok daha güçlü bir takimla karsilasacagiz. Bir önceki turdan daha farkli ve zorlu olacak. Ilk defa bu turnuvada yer aldigimiz için heyecanli ve mutluyuz. Coskulu oynayacagiz. Buraya gelirken 10-12 antrenman yaptik. Fiziksel olarak biraz yorgun geldik. Sonuna kadar mücadele edip, en iyi sonucu almak istiyoruz" seklinde konustu.

Bir önceki turu penaltilarla geçtiklerinin sorulmasi üzerine Gianluca Vivan, "Penaltilar öncelikle sans isi. Burada takimima dikkat çekmek istiyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler, savastilar ve turu getirdiler. Elimizden geldikçe en iyisini yapmaya çalisacagiz. Zor bir takimla karsilasacagiz. Baskilarini kirmak için elimizden geldigince mücadele edecegiz" diye cevap verdi.

La Fiorita daha sonra Basaksehir Fatih Terim Stadyumu’nda son antrenmanini gerçeklestirdi.

Kaynak: İHA