Stefan Savic, Trabzon'da

Trabzonspor’un Atletico Madrid’den transfer ettigi stoper oyuncusu Stefan Savic, özel uçak ile Trabzon’a geldi. Bordo-mavililerin 3 yillik sözlesme imzaladigi yildiz oyuncuyu taraftarlar coskuyla karsiladi.

Yeni sezon öncesi transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor, dünyaca ünlü stoper oyuncusu Stefan Savic’i kadrosuna katti. Pedro Malheiro, Cinar Çanak, Ozan Tufan, Denis Dragus, Lundstram, Borna Barisic ve Nwakaeme’nin ardindan stoper oyuncusu Stefan Savic de bordo-mavili kulübe dahil oldu. Özel bir uçak ile saat 16.00’da Karadag’dan Trabzon’a hareket eden 33 yasindaki oyuncu saat 20.20 siralarinda Trabzon’a geldi. Taraftarlarin coskuyla karsiladigi Stefan Savic, basin mensuplarina yaptigi açiklamada çok heyecanli oldugunu belirterek, "Taraftarlarimizin heyecanini görmek var olan heyecanimi daha da arttirdi. Transfer sürecim güzel geçti. Taraftarlarimizla ve takim arkadaslarimla tanismak için sabirsizlaniyorum. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandi.

Savic, transferi öncesinde ise teknik direktör Abdullah Avci ile bir görüsme gerçeklestirdigini belirterek, "Bana olan güvenini ve beklentileri konustuk" dedi.

Trabzonspor taraftarlari arasinda kendisini bekleyen araca güçlükle binen Savic, taraftarlarin istegini kirmayarak üçlü çektirdi.

Kaynak: İHA