Sampiyonlar Ümraniye'den

Gemlik Uluslararasi Karete Do Sampiyonasi ve Judo Yildizlar Avrupa Kupasi’nda Ümraniye rüzgari esti. Oldukça çekismeli geçen her iki turnuvada da sampiyonlar Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporculari olurken, sporcular ilçeye 9 madalya ile geri döndü.



20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Karete Do Sampiyonasi’na 16 ülkeden 122 kulüp ve 1650 sporcu katildi.

Kulüp sporcularindan Huri Sena Agcadag 32 kiloda turnuvayi sampiyon olarak tamamladi. Öte yandan Kocaeli’nde düzenlenen 9 ülkeden 160 sporcunun katildigi Judo Yildizlar Avrupa Kupasi’nda da Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Judo takimi sporculari; 2 altin, 1 gümüs ve 2 bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazandi.

Sporculardan Baskan Yildirim’a tesekkür

Judo Yildizlar Avrupa Kupasi’nda da 38 kg ve 36 kg da sampiyon olan Kerem Çebi ve Semanur Yüksel ile Karete Do Sampiyonasi 32 kg da sampiyon olan Huri Sena Agcadag desteklerinden ötürü Baskan Ismet Yildirim’a tesekkür etti. Ayrica turnuvada kulüp sporcularindan Kerem Gür de 38 kg da ikinci, Birlesik 44 kg da üçüncü ve Süleyman Dogru’da 42 kg da üçüncü oldu.

Karate Do Sampiyonasi’nda toplam 4 madalya

5. Gemlik uluslararasi karate do sampiyonasinda Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporculari 4 madalya ile sampiyonaya damga vurdu. Sporculardan Mirali Mert Demir 10 Yas Erkekler Kumite 45 kg ikinci ve Bilgehan Duman Büyük Erkekler Kumite 75 kg da ikinci, Gürkan Kiliç ise Genç Erkekler Kumite 76 Kg’da ikinci oldu.

Kaynak: İHA