Erkek Giyiminde 2025 Modasi Renkleniyor

Yaz aylarinin sonlarina yaklasirken simdiden 2025 modasi olusturulmaya baslandi. Modaya yön veren isimler, 2025 modasinin erkekler için daha renkli geçecegini öngörürken Avrupa Futbol Sampiyonasinda Merih Demiral’in yaptigi bozkurt isaretinden yola çikarak erkek modasinda Türk motiflerinin daha çok islenecegini belirtiyor.



Yaz aylarinin sonlarina dogru yaklasirken 2025 erkek modasi simdiden olusmaya basladi.

2025 erkek modasinin tasarimlari için çalismalara baslayan Faruk Karatas, 2025 yilinin renklerinin karanlik, gizemli ve ilgi çekici tarzlarda olacagini, öte yandan da daha renkli ve canli renklerin de gündemde olacagini dile getirdi. Kendisini “Ben modaci degil, terziyim” diyerek nitelendiren Karatas, “2025 yilinda mavi, mor, gri ve siyah renkleri yogunlukla görecegiz” diye konustu.



Bozkurt selami ve ay yildiz moda dünyasinda

Milli futbolcu Merih Demiral’in Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda gol sevincinde yaptigi Bozkurt selami Türkiye ve tüm dünyada konusulurken özellikle Avrupa’da bazi kesimlerden tepki toplamisti. Bozkurt isareti ve Ay Yildiz, Faruk Karatas tarafindan bazi takim elbiselerin yakasina islendi. Kisa sürede çok ilgi çeken bu tasarim is, sanat ve siyaset dünyasinda büyük begeni topladi. Arka arkaya talepler aldigini belirten Faruk Karatas, “Birçok tasarimimda biz Türklere ait bu sembolleri sik sik kullanilacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA