Çayirova Belediyesi Basketbolda Yeni Sezon Hazirliklarina Basladi

Geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele edecek olan Çayirova Belediyesi, yeni sezon öncesinde kadrosunu sekillendirmeye basladi.

Iki yil üst üste sampiyonluk yasayarak geçtigimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen ve TBL’deki ilk sezonunda süper lig için Play-Off oynama basarisi gösteren Çayirova Belediyesi, yeni sezon öncesinde kadrosunu sekillendirmeye basladi.

Sadece ilçeye degil, bölge halkina da basketbolu sevdiren ve yeni sezonda da dolu tribünler önünde Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne çikmak için mücadele edecek Çayirova Belediyesi, takimi bas antrenör Engin Gençoglu’na emanet etti. Geçtigimiz sezon Ayos Antalyaspor’la TB2L’de sampiyonluk yasayan ve kariyerinde Fethiye Belediyespor ile Konyaspor’u Süper Lig’e çikaran Gençoglu, bu yil da Çayirova Belediyesi’nin basarisi için ter dökecek. Geçtigimiz sezon Çayirova Belediyesi formasi giyen ve kariyerinde iki TBL sampiyonlugu bulunan Diante Watkins’le sözlesme yenilenirken, geçtigimiz sezonun TBL sampiyonu Semt77 Yalovaspor’dan da Ali Efe Baris’la sözlesme imzalandi. Bununla birlikte geçtigimiz sezon Ayos Antalyaspor’la TB2L’de sampiyonluk yasamis Oguzhan Kizil da yeni sezonda Çayirova Belediyesi formasi giyecek.

Kaynak: İHA