Baskan Kumral, Babadagli Sampiyonlari Kutladi

DENIZLI – Babadag Belediye Baskani Murat Kumral, Türkiye Bocce sampiyonasinda bireysel olarak 2. olan Ziya Yilmaz ve takim halinde 3.’lük elde eden Babadag takimini kutladi. Baskan Kumral, “Gençlerimizin saglik, bilinçli ve basarili bireyler olarak yetismesini önemsiyoruz” dedi.



Türkiye Bocce Sampiyonasinda Babadag ve Denizli’yi temsil eden Haci Mehmet Zorlu Çok Programli Anadolu Lisesi, önemli bir basariya imza atti. Ziya Yilmaz, Salih Altintas, Mustafa Baba, Arda Yavas, Mehmet Ziya Yilmaz ve Zehra Harmanda’dan olusan Babadag temsilcisi, takim olarak Türkiye 3.’lügünü elde ederken, takim sporcularindan Ziya Yilmaz ile bireyselde Türkiye 2.’si olarak büyük Denizli ve ilçeyi gururlandirdi.

Bocce spor dalinda önemli basarilara imza atan Haci Mehmet Zorlu Çok Programli Anadolu Lisesi ögrenci, ögretmen ve idarecileri, Babadag Belediye Baskani Murat Kumral’i ziyaret ederek, kupa ve madalyalarini paylasti.

Elde ettikleri basariyla Babadag ve Denizli’yi gururlandiran Babadagli sporculari tebrik eden Baskan Kumral, “Haci Mehmet Zorlu Çok Programli Anadolu Lisesi ögrencilerimiz, bocce spor dalinda önemli basarilara imza atti. Kendilerini ve ögretmenlerini elde edilen bu basaridan ötürü tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Babadag Belediyesi olarak ülkemizin gelecegi olan gençlerimizin ihtiyaç ve taleplerini önemsiyoruz. Gençlerimizin saglik, bilinçli ve basarili bireyler olarak yetismesi bizler için çok önemlidir. Spor yapan gençlik, her türlü kötü aliskanliklardan korunmasinin yani sira kendisine olan güveni artar, bununla birlikte basariyi elde eder. Ülkemizin gelismesinde, güçlenmesinde basarili gençlerimize ihtiyacimiz vardir. Bunun içinde belediye olarak spor branslarinin hepsini destekliyoruz, desteklemeye devam edecegiz. Ilçemizin ihtiyaçlarini karsilayacak, sporcularimiza hizmet verecek tesisleri hayata geçirmenin planlarini yapiyoruz. Babadag’imizdan daha nice sampiyonlarin yetismesi için elimizden ne geliyor ise yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA