34. Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasi Basladi

Sakaryali sporseverlerin yillardir büyük bir ilgiyle takip ettigi Olgunlar Futbol Turnuvasi, Ekrem Karaberberoglu Altyapi Tesisleri’nde basladi. Turnuvanin açilisini yapan Baskan Yusuf Alemdar, tüm sporculara ve takimlara basarilar diledi.

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Gazi Metal 34. Sakarya Olgunlar Turnuvasi’nin açilisina katildi.

UEFA tarafindan en iyi veteran turnuvasi ödülüne layik görülen organizasyonun ilk maç düdügü bu yil Ekrem Karaberberoglu Altyapi Tesisleri’nde çaldi. Organizasyonun açilis aksamina katilan Baskan Yusuf Alemdar, turnuvayi santra vurusunu yaparak baslatti. Açilis aksaminda ayrica ASKF Baskani Yasar Zimba, Sakarya Gazateciler Cemiyeti Baskani Sezai Matur, Adapazari Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Çelikel, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Orhan Bayraktar ve çok sayida vatandas katildi.

Sakaryali sporseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettigi organizasyonun açilisini yapan Baskan Yusuf Alemdar, “Yillardir büyük heyecanla devam eden Olgunlar Futbol Turnuvasinin baslangicini yaptik. Ekrem Karaberberoglu Altyapi Tesislerimizin ev sahipligi yapacagi turnuvaya katilan tüm takim ve sporculara basarilar diliyorum” açiklamalarinda bulundu. Veteran futbolcularin yeteneklerini sergileyecegi genç, orta ve tecrübeli olmak üzere 3 ayri kategoride toplam 46 takimin yarisacagi organizasyon bu yilda sporseverlere birbirinden zevkli mücadeleler sunacak.

Kaynak: İHA