Süper Kupa Organizasyon Toplantisi Yapildi

Trendyol Süper Lig sampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupasi Sampiyonu Besiktas arasinda 3 Agustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakasi öncesi Riva’da organizasyon toplantisi düzenlendi.

Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz’in baskanliginda yapilan toplantiya TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, Besiktas Asbaskani Mete Vardar, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Atatürk Olimpiyat Stadi Müdürü Ilker Avci, Il Emniyet Müdürlügü yetkilileri ve TFF görevlileri katildi.

Tribün dagilimi kura çekiminin de yapildigi toplantida güvenlik tedbirleri, bilet satis süreci ve fiyatlari ile Turkcell Süper Kupa 2024 maçi ile ilgili diger konular görüsüldü. Bilet fiyatlari kale arkalari 600 TL, Dogu-Bati tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.45’te baslayacak Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakasinin kura çekimi sonrasi tribün dagilimi ise su sekilde belirlendi:

Galatasaray: Bati ve Güney Tribünleri

Besiktas: Dogu ve Kuzey Tribünleri

Kaynak: İHA