Stanimir Stoilov Açiklamasi 'Kamp Çok Iyi Geçiyor'

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Slovenya kampinda siki bir sekilde çalistiklarini ve kampin üst seviyede geçtigini söyledi.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, sari-kirmizili ekibin kamp yaptigi Slovenya’da basin mensuplariyla bir araya geldi. Burada açiklamalarda bulunan Bulgar teknik adam, ilk 3 hazirlik maçinda takimin taktiksel ve fiziksel olarak her seyi en iyi sekilde sahada göstermeye çalistigini belirtti.

Su ana kadar oynanan bu müsabakalarda oyun felsefelerini saha yansitmaya çalistiklarini ifade eden Stoilov, “Futbolcular, elinden gelenleri en iyi sekilde yapmaya çalistilar, iyi olan seyler ve eksik olan seyler vardi. Maçlarda durumumuzu görmüs olduk. Sahada uyguladigimiz birçok pozitif sey ve büyük bir mücadele vardi, gelistirmemiz gereken noktalar da var. Mesela dinamizm anlaminda daha iyi olmamiz gerekiyor. Çünkü simdi geçen seneki seviyede degil, daha üst bir seviyede mücadele edecegiz. Dinamizmimizi gelistirmemiz, taktiksel ve organizasyon anlaminda da daha iyi olmamiz gerekiyor ve ayni zamanda da öz güvenli bir sekilde sahada olmaliyiz. Bu konularda gelisirsek çok daha güçlü olacagimizi düsünüyorum” dedi.



"Son antrenmanlar iyi geçiyor"

Çok siki bir sekilde çalisan oyuncu grubuna sahip olduklarini ifade eden Stoilov, "Tabii ki daha lig baslamadi, lig baslayinca bazi gerçekleri daha iyi bir sekilde görecegiz. Su anda antrenmanlar gayet iyi geçiyor. Herhangi bir sikinti yok. Her sey iyi gözüküyor ama lig baska bir sey. Lig basladiginda bazi seyleri yine tekrar görecegiz" diye konustu.



"Bazi pozisyonlar için çalisma yapiliyor"

Takima transfer olan yeni isimler hakkinda bir sey söylemenin çok erken oldugunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Onlarin sahada kendilerini göstermesi gerekiyor, kendileriyle ilgili bir sey demek gerçekçi olmaz. Onlarin öncelikle kendilerini hem taraftarlarimiza ve camiaya göstermeleri gerekiyor. Sahada bu kalitelerini yansitmalari gerekiyor. Onlara gerçekten inandigimiz ve bu takima katki saglayacaklarina inandigimiz için buraya getirdik. Simdi kendilerini sahada gösterme zamani. Ayni zamanda yeni oyuncular bekliyoruz. Bazi pozisyonlarda ihtiyacimiz var. Özellikle santrfor pozisyonunda iki oyuncuya daha ihtiyacimiz var ve bunun da önümüzdeki günlerde olacagina inaniyoruz. Her takim tabii ki güçlenmek için bazi pozisyonlarda çalismalar yapiyor. Biz de ayni sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA