Fatih Çintimar Açiklamasi 'Madalyalarla Dönmeyi Canigönülden Arzu Ediyoruz'

Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda yarisacak olan milli sporcularin madalyalarla geri dönecegine inandigini söyledi.

Fransa’nin baskenti Paris’te 26 Temmuz - 11 Agustos tarihleri arasinda düzenlenecek Olimpiyat Oyunlari’nda yarisacak milli sporcular, Istanbul Havaalani’nda yapilan törenle ugurlandi. Gerçeklesen törende Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar da basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Paris Olimpiyatlari’nin kendi dönemindeki 3. olimpiyat oyunlari oldugunu hatirlatan Çintimar, “Bu sporcularimiz için de bizim için de inanilmaz büyük bir gurur. 80 milyonu temsil edecek 102 kisiyi oraya götürmek, onlarla birlikte olmak, o atmosferi yasamak ve bu organizasyon içerisinde bulunmak son derece güzel ve önemli. Onun için ben öncelikle kota alan bütün sporcularimizi tebrik ediyorum. Burada mücadele edecek bütün arkadaslarima simdiden basarilar diliyorum. Allah nasip ederse oradan da madalyalarla dönmeyi canigönülden arzu ediyoruz. Allah’im insallah bunlari bizlere nasip edecektir. Biz de çocuklarimizin oradaki Istiklal Marsi söylemesiyle ve madalya törenleriyle isi taçlandirmak istiyoruz. Bunun için insallah hep birlikte Cumhurbaskanimizin verdigi destekle, bakanlarimizin vermis oldugu katkilar ve emekler dogrultuda sporcularimiz, antrenörlerimiz, kulüplerimiz ve bütün teskilat olarak buraya hazirlandik. Buradan da insallah en güzel sekliyle dönecegimize inaniyoruz. Onun için simdiden herkese basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA