Dursun Özbek'ten, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari'nda Mücadelede Edecek Sporculara Destek

Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda mücadelede edecek sporculara destek vermek amaciyla katildigi Team Türkiye Ugurlama Töreni’nde yaptigi açiklamada, “Onlari cesaretlendirmek lazim. Türkiye’nin sporcularin arkasinda oldugunu bilmeleri çok önemli. Onun için buradayim” dedi.

Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, 26 Temmuz - 11 Agustos tarihleri arasinda düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda mücadele edecek sporculari ugurlamak için gerçeklesen Team Türkiye Ugurlama Töreni’ne katildi.

Baskan Özbek, Galatasarayli milli sporcular Berkay Ömer Ögretir ve Berke Saka ile basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Kafilede yer alan sporcularla birlikte dün aksamda birlikte oldugunu belirten Özbek, “Onlari cesaretlendirmek lazim. Türkiye’nin sporcularin arkasinda oldugunu bilmeleri çok önemli. Onun için buradayim. Onlara basarilar diliyorum. Insallah madalyalarla dönecekler” ifadelerini kullandi.

Dursun Özbek: “Ali Sami Yen’in hatirasiyla oyuncularimizi desteklemek için yanlarindayim”

Galatasaray kurucularindan olan Ali Sami Yen’in 1924’te Paris’te düzenlenen olimpiyatlara katilan kafileye baskanlik yaptigini hatirlatan Baskan Özbek, “1924’teki olimpiyatlarda, 100 yil önce Galatasaray’in kurucularindan Ali Sami Yen beyefendi kafileye baskanlik yapmisti. Bunun hatirasiyla oyuncularimizi desteklemek için onlarin yanindayim” cümlelerine yer verdi.

Berkay Ömer Ögretir: “Dursun Baskan’in ugurlamaya gelmesi bizi çok mutlu etti”

Galatasaray Baskani Dursun Özbek’in kendilerini ugurlamak için havaalanina gelmesiyle ilgili milli yüzücü Berkay Ömer Ögretir, “Beklemiyorduk, haberimiz yoktu. Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Kulübümüzü, ülkemizi ve federasyonumuzu böyle bir organizasyonda temsil etmek bizim için büyük bir gururdur. Hem federasyonu baskani, hem de Dursun Baskan’in bizi ugurlamak için gelmesi bizi çok mutlu etti. Bizim için ayri bir cesaret oldu” seklinde konustu.



Berke Saka: “Olimpiyatlarda bize yakisani yapmaya çalisacagiz”

Milli yüzü Berke Saka ise, “Çok güzel bir sürpriz oldu. Bende sasirdim. Bu bizi daha çok motive etti. Daha çok heyecanlandirdi. Biz orada elimizden geldigince bize yakisani yapmaya çalisacagiz” diyerek düsüncelerini aktardi.

Kaynak: İHA