Buse Naz Çakiroglu Açiklamasi '100. Yilda, 100. Yil Takimi Olarak 100 Yil Sonra Tekrar Paris'teyiz'

Milli boksör Buse Naz Çakiroglu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda yarisacak tüm sporcularin tarih yazacagina inandigini söyledi. Bir diger milli boksör Busenaz Sürmeneli ise vatandaslarin kendileri için dualarini eksik etmemelerini istedi.

Fransa’nin baskenti Paris’te 26 Temmuz - 11 Agustos tarihleri arasinda düzenlenecek Olimpiyat Oyunlari’nda yarisacak milli sporcular, Istanbul Havaalani’nda yapilan törenle ugurlandi. Milli boksörler Buse Naz Çakiroglu ve Buse Naz Sürmeneli de burada basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Çok heyecanli olduklarini dile getirerek sözlerine baslayan Çakiroglu, “Yaklasik 3 yildir bu ani bekliyorduk. Artik zamani geldi çatti, gidiyoruz. Umarim sonu çok güzel olacak. 100. yilda, 100. yil takimi olarak 100 yil sonra tekrar Paris’teyiz. Bence bize sans getirecek. Umarim da sonu güzel olur. Her bransta yetenekli altin madalya alabilecek birçok takim arkadasimiz var. Bence bu sene tüm Türkiye olarak tarih yazacagiz” ifadelerini kullandi.

Busenaz Sürmeneli: “Vatandaslarimiz dualarini eksik etmesinler”

Olimpiyatlara çok çalistiklarini dile getiren Busenaz Sürmeneli de, “Tokyo’nun devaminda da burada insallah güzel sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Biz elimizden geleni yapip, ringde dövüsüp, geri kalan da halkin dualari ile güzel seylere imza atacagimizi düsünüyoruz. Tüm Türkiye olarak haziriz. O yüzden bizden dualarini eksik etmesinler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA