Altyapidan A Takima Yükseldiler

Çocuklari ve gençleri spor yapmaya tesvik etme amaciyla çalismalarini sürdüren Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü, voleybol bransinda da yeni sezon planlamasina devam ediyor. Yesil-beyazlilar, altyapisindan yetisen köse oyuncusu Berfin Ince, köse oyuncusu Irem Tanyeri, orta oyuncu Elif Okumus ve pasör çaprazi Ecrin Kadaz ile profesyonel sözlesme imzaladi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’inde mücadele edecek olan ve yeni sezonda hedefini 1. Lig olarak belirleyen Manisa Büyüksehir Belediyespor Voleybol takiminda, altyapidan yetisen 4 oyuncuyla profesyonel sözlesme imzalandi. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde, köse oyuncusu Berfin Ince, köse oyuncusu Irem Tanyeri, orta oyuncu Elif Okumus ve pasör çaprazi Ecrin Kadaz, kendilerini yesil-beyazli renklere baglayan imzayi atti. Imza töreninde Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Subesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kümüstekin, Nabi Basbay, Bas Antrenör Caner Dogançay ve sporcularin aileleri de yer aldi.

Oyuncular mutluluklarini paylasti

Tecrübeli oyuncularin yani sira altyapidan yetisen oyuncularin da yer aldigi bir kadro ile yeni sezona iddiali bir sekilde hazirlandiklarini belirten Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Voleybol Subesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüstekin, genç yildiz adaylarina basarilar diledi. Kendilerini yesil-beyazli renklere baglayan imzayi atan sporculardan Berfin Ince, “Kendimden yasça büyük ablalarimla oynayacak olmaktan dolayi çok heyecanliyim. Yeni sezonda çok güzel seyler basaracagimiza inaniyorum.” derken, Elif Okumus, “Bu takimin altyapisindan yetistim. Altyapisindan yetistigim takimin A takimina yükselmek çok güzel bir duygu. Verdigim emeklerin karsiligini almaktan dolayi mutluyum.” seklinde konustu.

Irem Tanyeri, “Çok mutluyum. Ablalarimdan ve antrenörlerimden ögrenecegim çok fazla sey var. Sürekli gelisecegim.” ifadelerini kullanirken Ecrin Kadaz da sunlari söyledi: “Böylesine güzel bir ailede oldugum için çok mutluyum. Güzel bir sezon geçirecegimize inaniyorum.”

Atilan imzalarin ardindan altyapidan profesyonellige yükselen oyuncular, mutluluklarini aileleriyle paylasti.

Kaynak: İHA