Abdullah Avci, Ruzomberok Maçinin Ilk 11'Nin Sekillendiriyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda deplasmanda oynanacak Ruzomberok maçinin 11’ni sekillendiriyor.

Trabzonspor, 2024-2025 sezonunun ilk resmi müsabakasina UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda 25 Temmuz Persembe günü deplasmanda oynayacagi Ruzomberok maçiyla birlikte çikacak. Takima katilan yeni isimlerle birlikte yogun bir kamp dönemi geçiren bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avci, Ruzomberok müsabakasinin 11’ni sekillendirmeye çalisiyor. Yeni transferlerin yani sira takima katilacak yeni oyuncularla birlikte büyük bir degisime gitmis olacak Karadeniz ekibi, önümüzdeki günlerde oturmus kadrosuyla taraftarlariyla bulusacak.

Bordo-mavililerde, hazir olmasi halinde Ugurcan Çakir’in kaleyi korumasina kesin gözüyle bakiliyor. Sag bekte Ozan Tufan, savunmada ise Mendy ve Denswill’in oynamasi da muhtemel görünüyor. Sol bekte Barisiç, onun önünde ise Lundstram, Bardhi, Cihan Çanak, Visca, Trezeguet ve Dragus seklinde bordo-mavililerin maça çikmasi bekleniyor.

Yolculuk yarin

Trabzonspor, 24 Temmuz Çarsamba günü saat 10.30’da özel uçakla Trabzon’dan Poprad’a gidecek. Ayni gün TSI 19.00’da mücadelenin oynanacagi MFK Futbol Stadyumu’nda ilk 15 dakikasi basina açik antrenman gerçeklestirecek. Idman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avci ve bir oyuncu TSI 18.30’da yine stadyumda basin toplantisi düzenleyecek.

Kaynak: İHA