Pazarspor'da Ramazan Öztürk Dönemi

TFF 3. Lig 3. grup ekibi Pazarspor, teknik direktörlük görevine Ramazan Öztürk’ü getirdi.

TFF 3. Lig 3. grup temsilcisi Pazarspor, yeni sezon hazirliklarini sürdürüyor. Rize ekibi, teknik direktörlük görevine kariyerinde Pazarspor’da bir dönem futbolcu ve sportif direktör olarak görev yapan Ramazan Öztürk’ü getirdi. Pazarspor, Ramazan Öztürk ile 1 yillik sözlesmeyi bugün imzaladi. Pazarspor Kulüp Tesislerinde yapilan imza törenine Kulüp Baskani Ugur Aslan, Baskan Vekili Recep Müftüoglu katildi.

Ugur Aslan: "Iyi transferler yapiyoruz"

Transfer sürecinde iyi ilerlediklerini aktaran Baskan Ugur Aslan, "Daha önce prensipte anlastigimiz hocamizla sözlesmeyi bugün resmiyete döküyoruz. Hocamiz Pazarspor’un bir evladidir. Pazarspor’da yetismis sampiyonluk görmüs bir hocadir. Ona olan inancimiz tamdir. Baskan vekilimiz ile birlikte bunu resmiyete kavusturmus olacagiz. Iyi transferler yapiyoruz. Hocamizin da hedefi sampiyonluk. Bu dogrultuda basariya ulastiracaktir" ifadelerini kullandi.

Ramazan Öztürk: "Kuracagimiz ekiple bu yarisin içerisinde olacagiz"

Sampiyonluk yarisinda olacaklarini söyleyen Ramazan Öztürk, "Sporculuk döneminde burada 2 kere sampiyonluk gördüm. Sportif direktörlük döneminde de sampiyonluk yasadik. Bu sene ki hedefimiz yarismaci bir takim olmak. Pazarspor her zaman yarismaci bir takim olmustur. Hedefi bu olmustur. Kuracagimiz ekiple bu yarisin içerisinde olacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA