Malatya Yesilyurtspor, Dis Transferde 2 Futbolcuyu Renklerine Bagladi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Takimlarindan Malatya Yesilyurtspor, dis transferde 2 futbolcuyla anlasmaya vardi. Kulüp Baskani Adnan Çoban, takimi hedefe tasiyacak bir kadro kurmak için yogun bir mesai yaptiklarini söyledi.

Yeni sezon için iddiali bir kadro kurmak için kollari sivayan Malatya Yesilyurtspor Kulüp Yönetimi, Teknik Direktör Osman Firat’in raporu dogrultusunda Aksehirspor’dan stoper Hakan Sakgirboyu ile Ankara TKI’den ortasaha oyuncusu Hüseyin Deger ile tüm konularda anlasmaya vardi.

Iç ve dis transfer çalismalarini planli ve sistemli bir sekilde yürüttüklerini söyleyen Malatya Yesilyurtspor Kulüp Baskani Adnan Çoban, takimi hedefe tasiyacak bir kadro kurmak için ince eleyip sik dokuduklarini ifade etti.

Kulüp Baskani Çoban, Malatya ve Yesilyurt’u Bölgesel Amatör Futbol Liginde layikiyla temsil edecek bir kadro kuracaklarini ifade ederken, “ Eylül Ayinda baslayacak olan yeni sezon öncesinde iddiali ve güçlü bir kadro kurmak için teknik heyetimizin talebi dogrultusunda transfer çalismalarimizi sürdürmekteyiz. Malatya ve Yesilyurt’u en iyi sekilde temsil edecek, alacagi güzel sonuçlarla taraftarlarimizi mutlu edecek bir kadro olusturmak için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Geçen sezonlarda sampiyonluk heyecanini yasamis, kariyeri yüksek, takimin yükünü çekecek futbolculari takima kazandirmaya çalisiyoruz. Osman Firat Hocamizin bize sundugu transfer raporunda isimleri yer alan stoper Hakan Salgirboyu ve ortasaha oyuncusu Hüseyin Deger ile her türlü konuda anlasmaya varip resmi sözlesmeyi imzaladik, hayirli ugurlu olsun. Iç ve dis transferde dogru adimlar atmak için ince eleyip sik dokuyoruz. Malatya Yesilyurtspor’u hak ettigi yere getirmek için çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA