Dünya Sampiyonasi'nda Sakarya Büyüksehir Rüzgari

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano sporculari Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, tarihi bir basariya imza atti. Bulgaristan’daki Durgunsu Kano Gençler ve U23 Dünya Sampiyonasi’nda Büyüksehir’in sporcusu Taha Erkam Usta dördüncü oldu.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano sporculari, Bulgaristan’in Plovdiv kentinde düzenlenen Durgunsu Kano Gençler ve U23 Dünya Sampiyonasi’nda tarihi bir basariya imza atti. K2 500 metre kategorisinde mücadele veren Büyüksehir sporcusu Taha Erkam Usta ve Muglali Sporcu Rahmi Kaan Karahan, salise farkiyla sampiyonayi dördüncü sirada tamamlamayi basardi. Bir diger kategori olan K2 Mix 500 metrede ise yine Büyüksehir Belediyesi sporcusu Muhammet Emin Sulak ve Rizeli Sporcu Isil Su Karvan zorlu mücadelede dünya tarihi dereceler elde etti.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan yazili açiklamada, “17-21 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenen yarislar, birbirinden zorlu mücadelelere sahne olurken Milli takim bünyesinde yarislara katilan temsilcilerimiz ülkemiz adina gurur kaynagi oldu” denildi.

Kaynak: İHA