Arjantin'den Izmit'e Kocaelispor Için Geldiler

Ayni renklere sahip iki kulüp arasinda sosyal medyada baslayan dostluk rüzgari Arjantinli çifti Izmit’e getirdi. Nueva Chicago taraftari Aristimonu çifti, Izmit’te Kocaelispor taraftariyla unutulmaz bir gün geçirdi.



Arjantin’in yesil-siyahli takimi Nueva Chicago ile Türkiye’nin yesil-siyahli takimi Kocaelispor taraftarlari arasinda sosyal medya üzerinden baslayan dostluk rüzgari, hafta sonu Arjantinli Ruben Aristimuno ve esi Vanessa Aristimuno’yu Izmit’e getirdi. Kocaelispor camiasinda genis kesim tarafindan sevilen ve geçtigimiz günlerde maç sonu kalp krizi geçirerek yasamini yitiren ’Köfte Erkan’ lakapli taraftar Erkan Çakir’i Arjantin tribünlerinde ’Köfte Erkan Yüregimizde’ yazili pankartla anmisti. Aristimuno Ailesi’nin Türkiye seyahatinde ilk duragi merhum Köfte Erkan’in ailesi oldu. Arjantinli sporseverleri Erkan Çakir’in babasi Irfan Çakir ve agabeyleri; Ilhan ve Erhan Çakir evlerinde misafir etti. Duygusal anlarin yasandigi bulusmada ’Köfte Erkan Kalbimizdesin’ yazili pankart bahçe duvarin asildi. Çakir Ailesi ziyaretten duyduklari memnuniyeti iletirken, bayrak üzerinde imzasi olan tüm Arjantinlilere selam gönderdi. Arjantinli konuklar ve Çakir Ailesi ardindan Topallar Köyü’nde mezarlik ziyareti yaparak Köfte Erkan için kabri basinda dua etti. Ruben Aristimuno göz yaslarina hakim olamadi.

Kocaelispor Kulüp Baskani Recep Durul da yalniz birakmadi

Aile ziyaretinin ardindan Köfte Erkan’in arkadaslari kendilerini ziyarete gelen Aristimuno çifti için karsilama töreni yapti. Coskulu karsilama töreninde, Hodri Meydan’in kurucu üyeleri, mevcut baskani ve yönetimi ile çok sayida Kocaelispor taraftari yer aldi. Kocaelispor Kulüp Baskani Recep Durul’un da katilmasiyla coskulu kalabalik Kocaelispor ve Chicago için tezahüratlar yapti. Baskan Durul, bu dostlugun son derece kiymetli olduguna dikkat çekti. Ruben Aristimuno baskan Durul’a Nueva Chicago takimiyla ilgili hediyeler takdim etti. Arjantinli konuklarin programinda Kocaeli Stadyumu da yer aldi. Hodri Meydan Dernek Baskani Yunus Emre Sönmez ve yöneticilerinin eslik ettigi stadyum gezisinde Aristimuno çifti çimlerde tango yapti. Kocaelispor Store ve Kocaelispor Sosyal Tesisleri’ni de gezen ve taraftarla bulusan Arjantinli çift, eylül ayinda Arjantin’e iadeiziyaret için beklediklerini dile getirdi.

Aristimuno çifti: "Bu dostlugu, Arjantin’de herkese anlatacagiz"

Izmit’te Kocaelispor taraftariyla unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirten Ruben Aristimuno ve esi Vanesa Aristimuno çifti, "Izmit’te inanilmaz bir gün yasadik. Dogrusu böylesi bir ilgiyi beklemiyorduk. Inanilmaz mutlu olduk. Bu dostlugu Arjantin’deki herkese anlatacagiz. Kocaelisporlu taraftarlari da en kisa zamanda Arjantin’e bekliyoruz. Bu yil sampiyonluk yasayacaginiza yürekten inaniyorum. Her sey dünyanin en güzel renkleri yesil-siyah için” dedi.

Kaynak: İHA