Göztepe Hazirlik Maçinda Moral Depoladi

Göztepe, Slovenya kampinda Ingiliz ekibi Luton Town 3-2 maglup ederek moral depoladi.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Slovenya’da kamp yaparken hazirlik maçlari oynamaya da devam ediyor. Kampin ilk hazirlik maçinda Ingiliz ekibi Charlton Athletic’e 3-1 maglup olan sari-kirmizililar, ikinci hazirlik karsilasmasinda Macaristan temsilcisi Fehervar FC ile 2-2 berabere kaldi. Göztepe, üçüncü maçinda ise bugün Ingiliz ekibi Luton Town’i 3-2 maglup ederek moral depoladi. Göztepe böylece hazirlik maçindaki ilk galibiyetini aldi.

Öte yandan sari-kirmizililar, kampin son hazirlik maçinda 24 Temmuz Çarsamba günü Hirvat takimi NK Istra 1961 ile karsi karsiya gelecek.

Göztepe’nin oyunu ümit verdi

Slovenya kampinda geçtigimiz sezon Ingiltere Premier Ligi’nde mücadele eden Luton Town’i 3-2 maglup eden Göztepe, sergiledigi performansla da begeni topladi. Transfer yapilmamasina ragmen elestiri oklarinin hedefinde olan sari-kirmizililar, hücum bölgesinde geçtigimiz sezon 1. Lig’de forma giyen oyuncularindan yararlanma devam ediyor. Bu durum üzerine harekete geçen Göztepe Baskani Rasmus Ankersen de düzenledigi basin toplantisinda iki forvet alinacagi söylemisti. Sari-kirmizili taraftarlar da sosyal medyadan yaptiklari yorumlarla heyecanli olduklarini dile getirdi.

Kaynak: İHA