Rasmus Ankersen Açiklamasi 'Dengeli Ve Basarili Bir Takim Kurmak Için Elimizden Gelen Gerçeklestiriyoruz'

Göztepe Baskani Rasmus Ankersen, transfer çalismalariyla ilgili yaptigi açiklamada, "Hem gençlerin hem tecrübeli oyuncularin oldugu, hep beraber dengeli ve basarili bir takim kurmak için elimizden gelen çalismalari gerçeklestiriyoruz" diye konustu.

Göztepe’de Baskan Rasmus Ankersen, sari-kirmizililarin Slovenya kampinda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ankersen, rekabetçi bir takim kurmak için çok çalistiklarini ifade ederek, "Sportif direktörümüz Ivan Mance ve oyuncu arayan bütün ekibimizle beraber ligde rekabetçi ve basarili olacak bir takim kurmak için elimizden geleni yapiyoruz. Tabii ki yapacagimiz çok daha isimiz var. Hem gençlerin hem tecrübeli oyuncularin oldugu, hep beraber dengeli ve basarili bir takim kurmak için elimizden gelen çalismalari gerçeklestiriyoruz" dedi.



"Iki golcü alacagiz"

Yeni sezon için takima iki golcü daha katilacagini ifade eden Baskan Ankersen, "Elimizde bununla ilgili gerçekten iyi seçenekler var. Umarim gelecek günlerde bunu basarir ve sizlere, taraftarlarimiza onlari tanitiriz ama bu is bir anda olmuyor. Bir süpermarkete de gittiginizde hemen istediginiz seyleri, istediginiz fiyata bulamazsiniz ya da aldiginiz seyler o anda size kaliteli gözükür ama daha sonra o kalitesini bir zaman sonra kaybettigini görürsünüz" seklinde konustu.



"Lis’in gelmeyecegi anlamina gelmez"

Kaleci transferi durumuna da deginen Ankersen, "Kadromuzda Türkiye’deki en yetenekli kaleci olarak gördügümüz ve hocalarimizin çok inandigimiz Arda var. Sezon öncesi onun da ne kadar hazir oldugunu hocalarimizla hep beraber görmek istedik. Tabii bu Lis’in tekrar gelmeyecegi anlamina gelmiyor" dedi.



"Süper Lig bizim için büyük bir meydan okuma olacak"

Hem mental hem fiziksel hem de teknik anlamda iyi bir takim olusturmak için çalistiklarini kaydeden Rasmus Ankersen, "Süper Lig’de bizim adimiza büyük bir meydan okuma, büyük bir mücadele olacak ama biz oynadigimiz maçlarda istedigimiz farklari olusturabilirsek, istedigimiz noktalarda istedigimiz dokunuslari yapabilirsek kesinlikle çok iyi bir takim olacagimizi, fark olusturacagimizi, iyi bir takim olacagimizi düsünüyorum. Bu sekilde birçok kisiyi de sasirtacagimizi düsünüyorum" açiklamasinda bulundu.

"Onuachu için dogru fiyat bekliyoruz"

Geçen sene Trabzonspor’un Southampton’dan kiraladigi Paul Onuachu hakkinda da konusan Ankersen, "Paul Onuachu satilacaksa bunun dogru fiyata gerçeklestirilmesi gerekiyor. Ferrari almak istiyorsaniz ona Ferrari fiyatini ödemeniz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

"Göztepe ikinci planda degil"

Göztepe’nin ikinci planda bir takim olmadigi vurgulayan Baskan Ankersen, "Göztepe’yi, Avrupa’nin ve dünyanin en iyi takimi olarak görüyoruz. Böyle hissiyata sahibiz ve bununla gurur duyuyoruz. Bunlar gerçekler ama ayni zamanda sunu da görmemiz lazim gerçekçi bir sekilde. Burada hep beraber büyük basarilara ulasip, taraftarimizin olusturdugu muhtesem ortam, sehrin güzelligiyle hep beraber yakaladigimiz basarilarla bu oyunculari buraya çekebiliriz, hedefimiz de bu. Bir oyuncu, Göztepe’ye gelecegi zaman burayi bir siçrama tahtasi ve Premier Lig’e giden bir yol haritasi olarak da görebiliyor. Bunu bir motivasyon olarak görüyor ve bu sekilde kendini hazirliyor" degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA