Pazarspor'un Yeni Baskani Ugur Aslan Oldu

Pazarspor Olagan Genel Kurul Toplantisi’nda Ugur Aslan baskan seçildi.

Pazarspor’da bugün yapilan olagan genel kurul toplantisinda yeni yönetim belirledi. Toplanti, divan ekibinin olusturulmasinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla toplanti basladi.

Tek liste ile yapilan seçimlerde Ugur Aslan, Pazarspor’un yeni baskani oldu. Baskan Aslan yeni dönemde hedeflerinin Pazarspor’u bir üst lige çikarmak oldugunu belirtti.



"Amacimiz Pazarspor’u bir üst lige tasimak"

Yönetim kuruluyla birlikte amaçlarinin Pazarspor’u bir üst lige çikarmak oldugunu ifade eden Ugur Aslan, "Yeni yönetim kurulumuzla yeniden Pazar’a heyecan verecek takviyeler yaptik. Yönetim kurulu üyelerimizle beraber amacimiz Pazarspor’u bir üst lige tasimak. Ben geçen yilki genel kurulda da hedefimizin bir üst lig olan ikinci lig ve sonra birinci lig olarak söylemistik. Sözümüzün yine arkasindayiz. Pazarspor’u bir üst lige tasidigimiz zaman Pazar’da ki küskünlükleri ve herkesin elestirileri ortadan kalkacak. Pazar hepimizin. Bu yüzden de herkesin elini tasin altina koymasi lazim. Bu anlamda da hedefimiz için transferler yapiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA