Gençlere Dogayla Iç Içe Kamp Firsati

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Gemlik Karacaali ve Orhaneli Göynükbelen Gençlik Kamplari, gençlere doga ve sporla iç içe zaman geçirme firsati sunuyor.

Bursa Büyüksehir Belediyesi koordinasyonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi bünyesinde bulunan Gemlik Karacaali ve Orhaneli Göynükbelen Gençlik Kamplari, gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmesini sagliyor. 24 Haziran 2024 tarihinde misafirlerine kapilarini açan Gemlik Karacaali Gençlik Kampi, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü sona erecek. 12-13 yas ve 14-15 yaslar arasi gençler için düzenlenen toplam 11 dönemlik kamp programlari, 6’sar gün halinde planlandi. Katilimcilar için basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi, mini golf, badminton, tenis, bocce, cornhole, dart, matrak, okçuluk, mangala, kano gibi aktiviteler ile kültürel ve sanatsal faaliyetler düzenleniyor. Kamp dönemi içinde ebru sanatindan makromeye, boncuk ve tas boyamadan tiyatroya kadar gençlere dolu dolu ve verimli bir kamp dönemi yasatiliyor. Ayrica kamp süresi içerisinde Bursa kültür gezileri de yapiliyor.

29 Temmuz 2024 tarihinde misafirlerine kapilarini ilk defa açacak olan Orhaneli Göynükbelen Doga Kampi da 7 Eylül 2024 Cumartesi günü sona erecek. 11-17 yas arasindaki gençler için hazirlanan toplam 6 dönemlik kamp programlari, 6’sar gün halinde planlandi. Kamp alaninda basketbol, voleybol, futbol, dag bisikleti, masa tenisi, badminton, oryantring, okçuluk, bocce, cornhole, dart, mangala, ata binme, paintball, ebru, itfaiye yangin egitimleri, sokak oyunlari, doga yürüyüsleri, telsiz kullanimi gibi aktiviteler düzenleniyor. Ayrica kamp kapsaminda Sadagi Kanyonu gezisi yapiliyor.

Dönem sonunda her iki gençlik kampindan toplam 836 genç, konaklama ve yeme-içme dâhil ücretsiz olarak yararlanmis olacak. Kayit ve detayli bilgi için https://www.kamp.bbbgenclikkulubu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: İHA