Atis Motorsport'ta Hedef 5'Te 5

Türkiye Tirmanma Sampiyonasi’nda geçtigimiz sezonun sampiyonu olan Atis Motorsport Takimi, Gemlik Sahintepe’deki tirmanma yarisinda 5 kategoride lider olmayi hedefliyor. Atis Motorsport, kendi evinde iddiali bir çikis yapmaya hazirlanirken Gemlik Sahintepe tirmanma sampiyonasinda takimlar biricikligini devam ettirmek için yarisacak.

AVIS 2024 Türkiye Tirmanma Sampiyonasi besinci ayagi olan Sahintepe Tirmanma Yarisi, 5 ayri kategoride 42 sporcunun katilimiyla Bursa’nin Gemlik ilçesinde gerçeklestirilecek. Bursa Otomobil Sporlari Spor Kulübü (BOSSEK) tarafindan ICRYPEX ana sponsorlugunda, Spor Toto, Gemlik Belediyesi ve Power App katkilariyla düzenlenen organizasyon, 20 Temmuz Cumartesi saat 13.00’de baslayacak olan antrenman çikislarinin ardindan, saat 19.00’da Gemlik Iskele Meydani’ndaki seremonik start ile baslayacak.

BOSSEK YouTube ve facebook hesaplarindan canli olarak yayinlanacak yaris, 21 Temmuz Pazar günü Kumla Jandarma Karakolu’nun önünden baslayan 7,30 kilometre uzunlugundaki parkurda saat 10.00’dan itibaren 3 çikis üzerinden yarisilacak. Organizasyon ayni gün saat 18.30’da Kumla Iskele Meydani’nda düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Atis Motorsport ekibinden katilan Mehmet Gökseven, Engin Apaydin, Metehan Üstükarci, Serdar Kaan Yalçin, Sevcan Sagiroglu, Murat Soyçopur, Hande Erdogan, Yildiray Demircioglu, Burçe Muhtar, Burak Baslik, Çaglayan Çelik gibi sporcular bes kategoride hünerlerini sergiyelecek.

Kaynak: İHA