Bülent Uygun Açiklamasi '3-4 Futbolcuyu Daha Kadromuza Katacagiz'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transfer çalismalarina yönelik açiklamada bulunarak, “15 tane futbolcumuzla yollarimizi ayirdik. Bununla alakali transfer komitemiz çalismalarini sürdürüyor. Yakin zaman içerisinde 3-4 futbolcuyu da kadromuza katacagimizi düsünüyorum” dedi.

Sivasspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda çalismalarina devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun ise antrenman öncesi, gazetecilere açiklamalarda bulundu. Uygun, yeni sezonun tüm takimlara hayirli olmasini temenni ederek, “Yeni sezonumuz bütün takimlarimiza hayirli ugurlu olsun. Herkese Allah kazasiz belasiz, sakatsiz bir sezon geçirmeyi, futbolcu kardeslerimize nasip etsin. Sivasspor yeni sezonu bugün itibariyle açmis bulunmaktayiz. Bugün de milli maç olmasi münasebetiyle çok önemli bir gün. Milli takim adina Türkiye’nin birlestigi sevgi tohumlarimizin ektigi final yolunda insallah Ispanya’yla final oynamasini ümit ettigimiz, arzuladigimiz milli takimimiza da üstün basarilar diliyorum. Son zamanlardaki en iyi yetenekli jenerasyonla kendi futbolumuzu, Türkiye için neler yapabilecegini gösterecegi bir Avrupa Sampiyonasi’nda insallah bizlere basari yasatirlar. Sivasspor olarak bildiginiz üzere 15 tane futbolcumuzla yollarimizi ayirdik. Bununla alakali transfer komitemiz basta Gökhan Karagöl olmak üzere Bahattin Eken, Burak baskan olmak üzere çalismalarini devam ettiriyorlar. Yakin zaman içerisinde 3-4 futbolcuyu da kadromuza katacagimizi düsünüyorum. Anlasmasini istedigimiz bazi futbolcular da var” dedi.



“Rey Manaj gitmezse 1 santrafor alacagiz”

Transfer yapilacak mevkilerden bahseden Uygun, “Simdi 2 tane stoper istiyoruz. Bununla beraber 2 tane daha orta sahaya büyük bir ihtimalle ya da 1 tane daha olabilir 2 de olma ihtimali var. Rey Manaj’in durumuna göre de 2 santrafor. Rey Manaj gitmezse de 1 santrafor daha yani alternatif olarak almak istiyoruz. Bütün planimiz bu yönde. 2-3 tane de inandigimiz Türk çocuklar var. Arzuladigimiz, getirmek istedigimiz. Eger onlar getirebilirsek kadro zenginligini en güzel sekilde yapmis oluruz” ifadelerini kullandi.

“Türkiye’deki en ucuz kombine bizde olacak”

Uygun son olarak, taraftar gruplarinin yeni sezonda birlesecegini duyurarak, “Gerçekten tesekkür edilmesi gereken bir durum cereyan etti. Taraftarlar gruplari kendileri benle görüsmek istediler. Geldiler ve birlesmek istediklerini, yeni bir taraftar grubu olarak Mecnun Otyakmaz Baskanimizdan da yardim isteyerek bir yerde ayni ortamda tek yürek, asil hedeflerinin Sivasspor’un oldugu tribün yapacaklar bunun sözünü verdiler. O birlesmeyi insallah önümüzdeki günlerde yaparsak çok güzel bir birliktelik ve taraftar potansiyelini arttirmis oluruz. Türkiye’deki en ucuz kombine bizde olacagi düsüncesindeyim. Yönetimimiz taraftar gelsin diye Alex’i aldi. Taraftarin sevgisine, duasina ihtiyacimiz var. En yakin zamanda tribündeki yerlerini de bekleriz” diye konustu.



Hazirliklar sürüyor

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardimcilari yönetiminde yapilan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kosu ile baslayan antrenman, isinma ve denge çalismalariyla devam etti. Ardindan pas çalismalari yapan Yigidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadi. Sivasspor, yarin gerçeklestirecegi antrenmanla yeni sezon hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: İHA