Bitlisli Sporcu Milli Takima Girmeye Hak Kazandi

Çorum’da düzenlenen Türkiye Badminton Sampiyonasi’nda Türkiye 8.’si olan Bitlisli sporcu Ibrahim Kaplan, milli takima girmeye hak kazandi.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafindan Çorum’da düzenlenen 9-11 yas alti Türkiye Badminton Sampiyonasi’nda Hizanli sporcu Ibrahim Kaplan Türkiye 8.’si olarak milli takima girmeye hak kazandi. Türkiye geneli 39 il ve 136 kulüpten 509 sporcunun katildigi sampiyonada 11 yas alti çift erkekler kategorisinde Türkiye 8.’si olan ve milli takima girmeyi hak kazanan, Hizan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde egitim alan Ibrahim Kaplan, 11-14 Temmuz tarihlerinde Istanbul’da düzenlenen Istanbul Open Youth U11 Uluslararasi Badminton Turnuvasinda Türkiye’yi temsil edecek.

Konuyla ilgili açiklama yapan Hizan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Ak, “Gençlik ve Spor Müdürlügümüzde kisa sürede emek veren sporcumuz Ibrahim Kaplan’i öncelikle tebrik ediyorum. Ilçemize büyük bir basari kazandirarak Türkiye sampiyonasina katilacak. Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA