12 Yas Tenis Yaz Kupasi Afyonkarahisar'da Tamamlandi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafindan düzenlenen 12 Yas Tenis Yaz Kupasi-2 Turnuvasi, 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasinda Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortlarinda gerçeklestirildi.

Türkiye’nin dört bir yanindan gelen genç tenisçiler, 5 gün boyunca süren turnuvada kiyasiya mücadele etti. Turnuva, final maçlariyla birlikte sona erdi. Turnuvada, sicak hava sartlarina ragmen sporcular büyük bir özveri ve azimle mücadele etti. Bes gün boyunca devam eden maçlarda, sporcularin gösterdigi performans izleyicilerden büyük begeni topladi. Hem tekler hem de çiftler kategorilerinde oynanan maçlar, izleyicilere keyifli anlar yasatti. Tek erkekler kategorisinde, Istanbul Enka Spor Kulübü’nden Efe Kip, gösterdigi üstün performansla sampiyon oldu. Ikinciligi ise Izmir Alaçati Tenis Kulübü’nden Teoman Aktas elde etti.

Tek kadinlar kategorisinde ise Izmir Can Tenis Kulübü’nden Gökçe Deniz Sari birincilik kürsüsüne çikarken, Aydin Didim Tenis Kulübü’nden Ilkim Sidar ikinci oldu.

Kaynak: İHA