Sivasspor Kulübü'nden Mecnun Otyakmaz'a Tesekkür Mesaji

Sivasspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu yeni yönetim kuruluna seçilen Mecnun Otyakmaz’i tebrik ederek tesekkür mesaji yayimladi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Baskan Vekili olan Mecnun Otyakmaz için Sivasspor Kulübü tesekkür mesaji yayimladi.

Kulüpten yayimlanan mesajda su ifadelere yher verildi:

“Kulübümüzün degerli baskani Mecnun Otyakmaz’in, TFF Olagan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda, TFF baskanligina seçilen Ibrahim Haciosmanoglu yönetiminde baskan vekili olarak atanmasindan dolayi büyük bir gurur ve mutluluk içerisindeyiz. 2001-2002 sezonunda Sivasspor’da genel koordinatör olarak göreve baslayan Otyakmaz, 2002-2003 sezonunda yönetim kurulu üyesi, 2003-2004 sezonunda baskan yardimcisi ve 2004-2005 sezonunda ise baskan olarak görevine devam etti. Otyakmaz, Sivasspor’u ilk defa Süper Lig’e çikaran baskan unvanini elde etti. Otyakmaz, kulübümüz için yillar boyunca büyük emekler vermis, basarilara imza atmis ve Sivasspor’u Türkiye’nin en önemli futbol kulüplerinden biri haline getirmistir.

Kendisi, baskanlik dönemi boyunca her zaman kulübümüzün menfaatlerini gözetmis, Sivasspor’u daha ileriye tasima adina birçok projeye imza atmistir. Mecnun Otyakmaz, baskanlik dönemi boyunca Sivasspor’un hem ulusal hem de uluslararasi alanda önemli basarilara imza atmasina öncülük etmistir. 23 sezon kirmizi-beyazli kulübümüzde basariyla görev yapan Otyakmaz, mali disiplin, tesislesme, alt yapi yatirimlari ve kurumsallasma gibi birçok alanda kulübümüzü hep ileri götürmüstür. Takimimiz, onun liderliginde Süper Lig’de istikrarli bir sekilde mücadele etmis, 3 kez son haftalara kadar sampiyonluk yarisi içerisinde olmus, 60. Ziraat Türkiye Kupasi’ni müzesine götürmüs ve Avrupa kupalarinda gurur verici performanslar sergilemistir. Avrupa’da elde edilen basarilar, Sivasspor’un adini tüm kitaya duyurmus ve Türk futbolunun prestijini artirmistir. Tüm bu çalismalariyla kulübümüz örnek gösterilen bir yapiya kavusmustur. Otyakmaz’in kulübümüzde sürdürülebilir bir basari modelini olusturulmasi adina yaptigi çalismalar, Sivasspor’un gelecegini güvence altina almistir. Otyakmaz’in bu yeni görevi, Türk futboluna olan katkilarini daha genis bir platforma tasirken, ayni zamanda kulübümüz adina da büyük bir onur kaynagidir.

Mecnun Otyakmaz’a yeni görevinde basarilar dilerken, Sivasspor Kulübü olarak kendisine olan minnettarligimizi ifade ediyoruz. Otyakmaz’in, Türkiye Futbol Federasyonu’nda da ayni özveri ve basariyla çalisacagina olan inancimiz tamdir. Bu vesileyle, baskanimiza yeni görevinde üstün basarilar diler, Sivasspor ailesi olarak her zaman yaninda oldugumuzu belirtmek isteriz. Saygilarimizla.”

Kaynak: İHA