Mecnun Otyakmaz, Futbolcular Ve Teknik Heyetle Vedalasti

Türkiye Futbol Federasyonu’nda birinci baskanvekili olarak görev alacak Mecnun Otyakmaz, Erzurum’da kampta bulunan futbolcular ve teknik heyetle vedalasti.

Video Konferans Sistemi üzerinden yapilan görüsmede konusan Teknik Direktör Bülent Uygun, Otyakmaz’a yeni görevinin hayirli olmasini dileyerek, "Sivasspor’da oldugu gibi tüm takimlara gösterdigin sevgiyi ve saygiyi federasyonda da göstererek bütün takimlara sahip çikacagini ve herkese de Türk futbolunda nasil yönetici olacagi gösterecegine süphemiz yok. Futbolcu kardeslerimiz de size sevgisini ve saygisini gönderiyor. Sizi seviyoruz. Bize gösterdiginiz bütün güzellikler için de tesekkür ediyoruz" dedi.

TFF birinci baskanvekili Mecnun Otyakmaz ise, hizli bir sürecin gelistigini belirterek, "Sizlerle de konusma firsati bulamadim. Türk futbolunun bize ihtiyaci oldugunu düsündüm. Geçtigimiz sezon çok kötü bir sezon geçirdi Türk futbolu. Yönetimin degismesi gerekiyordu. Türk futbolunda adaleti, seffafligi, birbirine sevgiyi tekrar asilamak ve Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Sizlerle birlikte çok büyük mutluluklar yasadik. Çok büyük hedeflere kostuk, kupalar aldik. Bundan sonra da her zaman kalbimde olacaksiniz hepiniz. Artik Türk futboluna burada hizmet edecegim ve geçmiste bizle paylastiginiz her sey için tesekkür ediyorum. Ilk maçiniza mutlaka katilacagim Allah’in izniyle" diye konustu.

Asbaskan Faruk Tasseten ise Otyakmaz’a basari dilemek için bir araya geldiklerini ifade ederek her zaman yaninda olacaklarini söyledi.



Takim kaptani Ziya Erdal da tüm takim adina Otyakmaz’i tebrik ederek, "Allah utandirmasin. Kalbimiz hep sizinle" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA