Erkan Sözeri Açiklamasi 'Daha Da Iyi Olacagimizi Öngörebiliyorum'

Yeni sezon hazirliklarini sürdüren Sanliurfaspor’da teknik direktör Erkan Sözeri, "Çalismalara devam edecegiz. Daha da iyi olacagimizi öngörebiliyorum" dedi.

Sanliurfaspor, Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu hazirliklarini Bolu’da kamp yaptigi tesislerde sabah saatlerinde gerçeklestirilen antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapilan antrenmana futbolcular, isinma hareketleriyle basladi.

Sanliurfa ekibi, yaklasik 1.5 saat süren idmanda top sürme, pas, kuvvet ve istasyon çalismalari yapti.

Sanliurfaspor, bu aksam yapacagi antrenmanla hazirliklarina devam edecek.

"Daha da iyi olacagimizi öngörebiliyorum"

Antrenman öncesinde Sanliurfaspor Teknik Direktör Erkan Sözeri, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Sözeri, "Kamp gayet iyi geçiyor. Geç açmamiza ragmen oyuncular iyi adapte oldu. Ne istedigimizi çok çabuk algiladilar. Bu kadar kisa bir zamanda çok yeni bir takim olmamiza ragmen, yapmak istedigimiz birçok seyi yaptigimizi gördük. O bizi mutlu etti. Tabii bunun üzerine koya koya gidecegiz. Daha hazirlik maçlarimiz var ve ideal 11’imizi belirleyecegiz. Sanliurfaspor olarak belki kisitli bütçelerle mücadele edecegiz ama çok can yakacagiz demistim, bunun da isaretlerini gördügümü düsünüyorum. Çalismalara devam edecegiz. Daha da iyi olacagimizi öngörebiliyorum" dedi.

Kaynak: İHA