Bahattin Eken Açiklamasi 'Basari Için Kenetlenmeliyiz'

Sivasspor Kulübü Baskani Bahattin Eken, yaptigi yazili açiklamada, “Birlikte hareket ederek, Sivasspor’u daha büyük basarilara tasimak için kenetlenmeliyiz. Bu yeni dönemde, hep birlikte basariya ulasmak için çalisacagiz” dedi.

Sivasspor’un yeni baskani Bahattin Eken, yazili bir açiklama yapti. Yapilan açiklamada, Sivasspor Kulübü baskanligi görevini devraldigi için onurlu oldugunu ifade eden Eken, Mecnun Otyakmaz’a tesekkür ederek yeni görevinde basarilar diledi.

Eken, “Bugün, Sivasspor Kulübü baskanligi görevini devraldigim için büyük bir onur ve heyecanla karsinizdayim. Kulübümüzün degerli Baskani Mecnun Otyakmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Baskan Vekili olarak atanmis ve bu önemli görevi üstlenmistir. Kendisine yeni görevinde basarilar diliyorum ve bugüne kadar kulübümüze yaptigi katkilardan dolayi sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Sivasspor, Türkiye futbolunun en köklü ve saygin kulüplerinden biridir. Bu kulübün baskanligi görevini üstlenmek benim için büyük bir gurur kaynagidir. 9 yil beraber görev yaptigim Mecnun Otyakmaz’in biraktigi mirasi devam ettirmek ve kulübümüzü daha da ileriye tasimak için elimden geleni yapacagima söz veriyorum. Sivasspor taraftarlari, kulübümüzün en büyük gücü ve destekçisidir. Sizlerin destegi olmadan basariya ulasmamiz mümkün degildir. Bu nedenle, sizlerin destegine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydugumuzu belirtmek isterim. Birlikte hareket ederek, Sivasspor’u daha büyük basarilara tasimak için kenetlenmeliyiz. Bu yeni dönemde, hep birlikte basariya ulasmak için çalisacagiz. Sivasspor’un gelecegi parlak ve umut doludur. Hepinize saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA