Selçuk Inan Açiklamasi 'Yeniden Bir Takim Insa Ediyoruz'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, transfer çalismalarinin sürdügünü belirterek, "Neredeyse yeniden bir takim insa ediyoruz. Geçen seneden 13 oyuncumuz bu sene bizim beraber degiller. Dolayisiyla yeniden bir takim insa ediyor gibiyiz. Belli basli bölgelere birkaç tane transferimiz oldu" dedi.

Teknik Direktör Selçuk Inan yönetiminde 8 Temmuz’da Bolu’nun Gerede ilçesinde kampa giren Gaziantep FK günde çift antrenmanla teknik, taktik, kondisyon çalismalari yaparken, Bolu kampini hazirlik maçiyla tamamladi. Kirmizi-siyahli ekip, birkaç gün dinlenmenin ardindan Topuk Yaylasi’nda yeni sezon hazirliklarini sürdürecek.

"Bizim için güzel bir kamp dönemi oldu"

Kampla ilgili basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Selçuk Inan, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade erek, "Ilk etap bugün itibariyla bitti. Bizim için güzel bir kamp dönemi oldu. Geçen seneden bizi taniyan, bilen oyuncularla kamp dönemi geçirdik. Çok eksigimiz var bildiginiz üzere ama fiziksel anlamda çok verimli bir kamp geçtigini düsünüyorum. Simdi birkaç gün dinlendikten sonra ikinci etap insallah devam edecegiz. Yeni gelen arkadaslarla beraber insallah en kisa sürede iyi bir takim haline gelecegiz" dedi.



"Hizli hareket edelim diye de her oyuncuyu almamaya çalisiyoruz"

Takimda eksiklerin oldugunu dile getiren Inan, "Bildiginiz üzere su anda transfer yapmak çok da kolay degil. Oyunculari buraya gelmeye ikna etmek, istedikleri sartlari yerine getirmek çok kolay degil. Evet, zor bir transfer dönemi geçiyor. Ancak hizli hareket edelim diye de her oyuncuyu almamaya çalisiyoruz. Dogru oyunculari getirmeye çalisiyoruz. Baskanimiz, yöneticilerimiz gerçekten çok ugrasiyorlar. Dedigim gibi dogru oyuncular gelecek. Sabirli olmamiz lazim ama eksigimiz var. Bunlari da insallah yavas yavas giderecegiz" ifadelerini kullandi.

"Neredeyse yeniden bir takim insa ediyoruz"

Eksik görülen bölgelere yeni transferler olacaginin söyleyen Selçuk Inan, "Neredeyse yeniden bir takim insa ediyoruz. Geçen seneden 13 oyuncumuz bu sene bizim beraber degiller. Dolayisiyla yeniden bir takim insa ediyor gibiyiz. Belli basli bölgelere birkaç tane transferimiz oldu. Tabii eksik gördügümüz bölgeleri zaten baskanimiz, yöneticilerimizle paylastik. En kisa zamanda insallah o transferleri de yapacagiz" diye konustu.

Yeni gelen oyuncularla kamp dönemini iyi bir sekilde bitirmeyi hedeflediklerini aktaran Inan, "Ilk etapta iki maç yaptik. Ikinci etapta da üç hazirlik maçimiz var simdilik. Öyle organize ettik. Ikinci etap kampta da insallah daha fazla oyuncuyla yeni gelen oyuncularla beraber iyi bir sekilde bitirecegiz. Taraftarlarimiza mesaj her zaman var. Sabirli olsunlar. Içlerini rahat tutsunlar. Sadece desteklesinler, güvensinler. Çünkü bu sehir bunu hak ediyor. Oyuncular da ellerinden geleni yapiyor. Biz de onlari mutlu etmek için insallah iyi bir takim kuracagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA