Nazilli Adini Tenis Sporuyla Duyuracak

Nazilli Belediye Baskan Yardimcisi Selahattin Yilmaz, Baskan Vekili Serkan Sevim ve Meclis Üyesi Erhan Algan, Isabeyli Mahallesi’ndeki bir tenis tesislerinde düzenlenen 1. Bahar Ligi Ödül Töreni’ne katildi. Tenis Park 1. Bahar Ligi kapsaminda, 1. lig erkekler, master erkekler, master kadinlar, seri A kadinlar, 10-12 yas tenis ligi ve touch tenis kategorilerinde dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldi.



Düzenlenen törene, Nazilli Belediye Baskan Yardimcisi Selahattin Yilmaz, Nazilli Belediye Baskan Vekili Serkan Sevim, Meclis Üyesi Erhan Algan, sporseverler ve çok sayida vatandas katildi.

Programda konusan Baskan Vekili Sevim; “Bu organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Buradaki gelisim sürecini yakindan takip ettim. Burada emegi olan herkesin emeklerine saglik. Bu mücadele büyüyerek ilerliyor. Bizler de bunu destekleme noktasinda üstümüze düseni yapacagiz. Bundan sonraki mücadelelerde de herkese basarilar diliyorum” dedi.



Nazilli’de tenis sporunun gelistirilmesi için verdigi emeklerden dolayi Antrenör Dogan Karaburun ve ekibine tesekkür eden Nazilli Belediye Baskan Yardimcisi Selahattin Yilmaz ise “Bundan 15 yil önce Nazillimizi ve bizleri tenisle tanistiran sevgili Dogan hocamiza sonsuz tesekkür ediyorum. Çok az sayiyla baslayip büyük bir emek ve özveriyle tenisi Nazilli’de bu günlere tasidi. Hocamiz Nazillimizi tüm Türkiye çapinda tanitacak sporculari yetistirecek büyük enerjiye sahip. Inaniyorum ki sehrimiz tenis sporu ile tüm Türkiye’de taninir hale gelecektir. Tenis, yalnizca fiziksel bir spor degil ayni zamanda azim, kararlilik, istikrar isteyen bir spor dali. Sporcularimiz bu istikrari göstererek bizlere örnek oldular. Ben tüm sporcularimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Desteklerinden dolayi Nazilli Belediyesi’ne tesekkür eden Antrenör Dogan Karaburun; “Ligimize 132 kisi katilim saglamistir. 3 ay süren ligin sonunda toplam 4 kategoride kadin ve erkek sporcular dereceye girmistir. Yeni baslayanlardan master düzeyine yani ileri düzey tenis becerisine sahip sporcularin kendi seviyelerinde oyuncularla her hafta düzenli olarak maç yapmalarina imkan saglayacak bir organizasyon olusturduk. Su anda toplamda 431 üyeye ulastik. Ailemiz git gide büyüyor. Nazilli halkina tenisi sevdirmeyi ve saglikli bir yasami sunmayi misyon edindik. Daha saglikli bir nesil için tüm Nazilli halkini spor yapmaya davet ediyoruz. Tenis egitimlerimiz 4 yastan itibaren baslayip su anda aktif 65 yas üzeri tenis oynayan üyemiz de mevcut. Tenis her yasin sporu, her yasin bir arada yapabilecegi ender sporlardan. O yüzden herkesin hayatinda bir kez olsun denemesini tavsiye ediyorum” dedi.



Konusmalarin ardindan dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Selahattin Yilmaz, Erhan Algan ve Serkan Sevim’in Ikili takimlarla yaptigi gösteri maçi ise büyük begeni topladi.

Kaynak: İHA